Gümüshane'de 'Kadinlarla Büyük Türkiye Yolunda' Programi Düzenlendi

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Genel Baskan Yardimcisi ve Siyasi Hukuk Isleri Baskani Fatos Gürkan, Türkiye’nin 81 ilini kadinlarin daha güçlü olmalari için dolastiklarini, kadinlari dinlediklerini ve devletin kadinlara verdigi destekleri ve basari hikayelerini anlattiklarini söyledi.

Gümüshane'de 'Kadinlarla Büyük Türkiye Yolunda' Programi Düzenlendi
AK Parti Kadin Kollari Genel Merkezi tarafindan 81 ilde planlanan “Kadin emegi, Türkiye’nin istikbali bulusmalari” kapsaminda Gümüshane’de “Kadinlarla Büyük Türkiye Yolunda” programi düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda kadin kooperatifleri ve kadinlarin basrolde oldugu basari hikayeleri ile devletin bu konulardaki tesvik ve destekleri katilimcilara anlatildi.

“Kadinlar son 20 yilda önemli bir yol kat ettiler”

Gümüshane Belediye Baskani Ercan Çimen ve AK Parti Kadin Kollari Il Baskani Münire Seyhoglu’nun konusmalarinin ardindan söz alan AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Genel Baskan Yardimcisi ve Siyasi Hukuk Isleri Baskani Fatos Gürkan, “AK Parti Kadin Kollari olarak Türkiye’de kadinlar güçlü olursa aileleri güçlü olur, kadinlar güçlü olursa Türkiye güçlü olur, kadin mutlu olursa aile mutlu olur, ülkemiz daha çok huzur daha çok refaha kavusur düsüncesindeyiz. Çok sükür kadinlar son 20 yilda önemli bir yol kat ettiler. Bunda Cumhurbaskanimizin çok büyük emek ve katkilari var. Kadinlar adina Cumhurbaskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Programa AK Parti il, ilçe ve gençlik kollari teskilatlari, Trabzon, Erzincan, Bayburt Kadin Kollari Baskanlari, STK temsilcileri, AK Parti Kadin Kollari MYK üyeleri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA