Gümüshane'de AK Parti'nin 'Kadinlarla Büyük Türkiye Yolunda' Projesi Tanitildi

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskanliginca hayata geçirilen "Kadinlarla Büyük Türkiye Yolunda" projesi kapsaminda Gümüshane'de program düzenlendi.

"Kadinin emegi, Türkiye'nin istikbali" sloganiyla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskan Yardimcisi ve Siyasi Hukuk Isler Baskani Fatos Gürkan katilimcilara hitap etti.

Kadinlarin Türkiye'de son 20 yilda önemli yol aldigini ifade eden Gürkan, destekleri için Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a tesekkür etti.

Gürkan, AK Parti Kadin Kollari Genel Baskanligi olarak 81 ilde yaptiklari bu programlardaki amaçlarinin hangi siyasi görüsten olursa olsun kadinlara devletin verdigi destekleri anlatmak oldugunu belirterek, sunlari söyledi:

"Biz diyoruz ki kadin sevgidir, hosgörüdür, emektir, üretmektir, güçtür, fedakarliktir. Biz istiyoruz ki tüm kadinlarimiz kendisi, evladi, ailesi, ülkesi için hayallerine kavussun. Bu programda da biz degil, sizler konusacaksiniz. Biz istiyoruz ki tüm kadinlar güçlü olsun. Türkiye'de devletin kadinlara destek vermedigi alan kalmadi. Kadinlarimiz artik hem üretmek istiyor hem siyasette hem bürokraside hem egitimde yani hayatin her alaninda yer almak istiyor. Kadinlarimiz gelecege daha güvenle baksin. Artik kadinlarimiz son 20 yilda kabugunu kirdi ve çok güzel seyler yapiyor."

Programa Gürkan'in yani sira Gümüshane Belediye Baskani Ercan Çimen, genel merkez kadin kollari yöneticileri, Gümüshane Il Kadin Kollari Baskani Münire Seyhoglu, AK Parti yöneticileri ve kadinlar katildi.

Kaynak: AA