Bursa'da Feci Kazada 26 Yasindaki Motosiklet Sürücüsü Hastanede Ölüm Kalim Savasi Veriyor

Bursa’da otomobil ve motosikletin karistigi kazada yaralanan 26 yasindaki genç sürücü ve 10 yasindaki çocugun durumunun agir oldugu ögrenildi.

Bursa'da Feci Kazada 26 Yasindaki Motosiklet Sürücüsü Hastanede Ölüm Kalim Savasi Veriyor
Kaza, dün saat 22.00 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi Ahiska Caddesi ve 70. Sokak kesisiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 BCH 188 plakali araç ana yola dogru çikis yaptigi sirada, ana yol üzerinde ilerleyen 77 BS 153 plakali motosiklet otomobilin sag arka kapisina çarpti. Çarpmanin sonucu motosiklet sürücüsü 26 yasindaki S.Ç. motosikletten firlayarak yaklasik 30 metre ileriye düstü. O sirada otomobil içerisinde bulunan 10 yasindaki M.S. ise çarpmanin etkisiyle yaralandi.

Kaza sonrasi otomobil ve motosiklet kullanilamaz hale gelirken, çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilar olay yerinde yapilan tedavinin ardindan Bursa Uludag Üniversitesi ve Bursa Sehir Hastanesine kaldirildi. Her iki hastanede de tedavi altina alinan S.Ç. ve M.S.’nin tedavilerinin devam ettigi ögrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat baslatti.
Kaynak: İHA