Baskan Özdemir Açiklamasi 'Havza OSB'yi 2-3 Kat Büyütmek Istiyoruz'

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, yogun talep alan Havza Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) mevcut halinden 2-3 kat büyütmek gibi girisim içerisinde olduklarini söyledi.

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Havza OSB'yi 2-3 Kat Büyütmek Istiyoruz'
Havza Organize Sanayi Bölgesi’nde insasi devam eden, Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu (TKDK) tarafindan desteklenen unlu mamuller üretimi yapacak olan tesislerin insasinda incelemelerde bulunuldu.

TKDK Samsun Il Koordinatörü Bülent Turan, Havza Kaymakami Metin Yilmaz, Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Havza OSB Yönetim Kurulu Baskanvekili Erkan Acar ile birlikte 4 milyon 600 bin lira hibe ile kurulan ve unlu mamuller üretecek olan tesislerin insa çalismalarini yerinde inceledi ve yatirimci is adamlari Ali Turhan ve Kemal Acun’dan çalismalar hakkinda bilgiler aldilar.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, incelemeler sonrasinda yaptigi açiklamada, "Havza OSB yogun talep görmekte. Havza Organize Sanayi Bölgemizi mevcut halinden iki üç kat büyütmek gibi girisim içindeyiz. Mevcut parsellerimize yogun talep var. Havza OSB, Havza’da istihdami saglayarak göçü önleyecek" dedi.

Kaynak: İHA