(ÖZEL) Büyükçekmece'de Restoran Çikisi Öldüren Dayak Kamerada

Büyükçekmece’de gece saatlerinde bir restoranda yemek yedikten sonra kavga eden sahislardan birisi, kafasina ve vücuduna aldigi darbelerden sonra fenalasarak kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Yasanan darp anlari güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

(ÖZEL) Büyükçekmece'de Restoran Çikisi Öldüren Dayak Kamerada
Olay, geçtigimiz hafta gece saatlerinde Büyükçekmece Sahili’nde meydana geldi. Iddiaya göre, aralarinda S.E. isimli sahsin da oldugu grup, gece saatlerinde sahilde bulunan bir mekanda yemek yedi. Ardindan gruptakiler arasinda henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çikti. Çikan kavganin ardindan S.E. ve diger iki kisi mekan önünde tartisti. Tartisma yol kenarinda yumruklu kavgaya dönüstü. S.E. kafasina ve vücuduna aldigi darbelerle yere yigildi. Olay yerine çagrilan ambulans ile hastaneye kaldirilan E. Kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Polis olayla ilgili kaçan süphelileri ariyor.

Ölümüne dayak güvenlik kamerasinda

Yasanan anlar ise çevrede bulunan bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde, E.’nin yaninda 2 adamla tartismasi daha sonra ise dayak yemesi sonrasinda ise yere yigilmasi yer aldi.
Kaynak: İHA