Kadiköy'de 5 Katli Apartmanda Çikan Yanginda 1 Kisi Hayatini Kaybetti

Kadiköy’de 5 katli bir apartmanin 1’inci katinda çikan yanginda, 1 kisi hayatini kaybetti, çok sayida kisi itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi. Itfaiyenin yangina müdahalesi cep telefonu kamerasina yansidi.

Kadiköy'de 5 Katli Apartmanda Çikan Yanginda 1 Kisi Hayatini Kaybetti


Rasimpasa Mahallesi Teyyareci Sami Sokak’taki 5 katli bir apartmanin 1’inci katinda bulunan dairenin yan tarafina uzanti olarak yapilan oda bölümünde sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Alevleri gören mahalle sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Içeride mahsur kalan vatandaslar itfaiye sepeti yardimiyla kurtarildi. Yangina uykuda yakalanan bir kisi ise hayatini kaybetti. Saglik ekipleri dumandan etkilenen vatandaslara müdahale ederek ayakta tedavi etti. Polis ekipleri yanginla ilgili çalisma baslatti.

Yangini gören Ahmet Acar, “ Sabah saatlerinde is yerimizi açmaya geldigimizde yangini gördük. Itfaiye ekiplerine haber verdik. Itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Apart odalarda kalan bir kisi hayatini kaybetmis” diye konustu.

Kaynak: İHA