Aksaray Emniyetinden Hiz Ve Agir Tonaja Siki Denetim

Aksaray’da polis ekipleri gün içerisinde yaptiklari uygulamalarin disinda agir tonajli araç ve hiz denetimine sagirlik vererek meydana gelebilecek kaza, can ve mal kaybinin önüne geçilmesini amaçliyor.

Aksaray Emniyetinden Hiz Ve Agir Tonaja Siki Denetim
Trafik kural ihlaline yaptigi uygulama ve denetimlerle göz açtirmayan Aksaray Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Subesi ekipleri, günün her saati belirli bölgelerde görev alarak uygulamalarini araliksiz sürdürüyor. Uygulamalar kapsaminda hiz ve agir tonajli araç denetimine de çikan ekipler, radar araçlariyla hiz ihlalinde bulunan araç sürücülerine cezai islem uyguluyor. Meydana gelebilecek kazalarda önemli rol oynayan kamyon ve tirlara yönelikte farkli bir uygulama yapan trafik ekipleri agir tonajli araçlari da kontrol ediyor.

Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekiplerimizce sehrimizin farkli noktalarinda hiza bagli trafik kazalarini engellemek için radarla hiz denetimi ve agir tonajli araçlara yönelik denetimlerimiz hizla devam etmektedir. Aksaray Emniyet Müdürlügü olarak sürücülerimizin hem kendilerinin hem de diger yol kullanicilarinin can güvenliklerini saglamak adina hiz denetimlerinin kapsamli bir sekilde devam edecegi hususu kamuoyuna saygi ile duyurulur” denildi.
Kaynak: İHA