'41. Uluslararasi Trabzon Yari Maratonu' Fotograf Yarismasinda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Trabzon Büyüksehir Belediyesince kentin düsman isgalinden kurtulusunun 103. yil dönümü dolayisiyla gerçeklestirilen "41. Uluslararasi Trabzon Yari Maratonu" kapsaminda düzenlenen fotograf yarismasinda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Atilla Ataman, Hamamizade Ihsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde yaptigi konusmada, bu yil 21 Subat'ta kosulan maratonda çekilen yaklasik 1000 fotografin, Instagram hesaplarindan "#trabzonyarimaratonu" etiketiyle paylasildigini söyledi.

Trabzon'un ne kadar degerli oldugunu her firsatta anlatmaya çalistiklarini ifade eden Ataman, "4 ayakli düzenlenen bu maratonun 41'incisi yapildi. Aslinda burada isi en zor jüri olsa gerek. Çünkü kisa sürede fotograflari görünce hangisine ne sekilde birincilik, ikincilik verildigini anlamak zor. Hepsi birbirinden güzel." dedi.

Ataman, fotograf sanatina ilgi duyan yarismacilari tebrik etti.

Konusmanin ardindan yarisma birincisi Ibrahim Aysundu, ikincisi Metin Inan, üçüncüsü Ali Mermertas ile drone kategorisi ödülüne layik görülen Sema Mermertas'a ödülleri, protokol üyelerince verildi.

Törene, Vakfikebir Belediye Baskani Muhammet Balta, Il Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Baskani Cahit Erdem ile yarismaya katkida bulunan firma sahipleri de katildi.

Kaynak: AA