TOBB Ve Google, Küçük Isletmeler Için E-Ticaret Paketi Destekli Dijitallesme Egitimi Baslatti

TOBB ve Google, Türkiye’deki küçük isletmelerin dijitallesmesine yönelik kullanima sundugu “Küçük Isletmeler için Google” platformu kapsaminda egitim programina basladi. 22 Haziran’da baslayan ve 3 hafta sürecek program kapsaminda küçük isletmeler dijitallesmelerine yönelik adimlari ögrenecek, ayrica egitim sonunda basarili olan 100 isletmeye Google-Ideasoft e-ticaret paketi destegi verilecek. Egitimlere TOBB’un etkinlik sayfasi http://webinar.tobb.org.tr üzerinden katilim saglanabiliyor.

22 Haziran’da baslayan ve 3 hafta sürecek haftalik egitim programi kapsaminda küçük isletmeler, isletmelerini dijitale tasimasi için gereken adimlari, dijital varliklarini güçlendirme ve internet üzerinden daha çok müsteriye ulasma yöntemlerini ögrenecekler. Egitim kapsaminda isletmeler, ürün ve hizmetlerini internette tanitmak için kullanabilecekleri Google reklamlari hakkinda detayli bilgileri ve son dönemin tüketici trendlerini arastirabilecekleri analiz imkanlarini kesfedecek.

TOBB’un etkinlik sayfasi https://webinar.tobb.org.tr üzerinden katilim saglanabilen Küçük Isletmeler Için Google Egitim Programi asagidaki takvimle devam edecek. 29 Haziran 2021 Sali 14:00-15:00 Google Benim Isletmem ve Benim Isletmem Dijital Oturumu, 6 Temmuz 2021 Sali 14:00-15:00 Google Reklamlari Oturumu, 8 Temmuz 2021 Persembe 14:00-15:00 Perakende Içgörüleri Oturumu düzenlenecek.

E-ticaret paketi destegi verilecek

Egitim sonunda yapilacak bilgi degerlendirme sinavinda en yüksek basariyi gösteren 100 isletmeye Google-Ideasoft e-ticaret paketi destegi verilecektir. Destegi kazananlar, e-ticaret sitelerini açabilecek ve yeni müsteriler kazanarak islerini büyütebilecekler.

-TOBB ve Google is birliginde “OK Google, isimi dijitale tasi”

Egitim programi kapsaminda gücünü ürün kalitesinden alan ancak dijital çözümleri kullanmakta zorlanan küçük isletmelere yönelik olarak TOBB ve Google is birliginde açiklanan “Benim Isletmem Dijital” uygulamasi tanitilacaktir. Ilk defa Türkiye, Italya ve Fransa’da kullanima sunulan “Benim Isletmem Dijital” uygulamasi ile isletmeler akilli telefonlari yardimiyla Google Asistan’a “OK Google, isimi dijitale tasi” diyerek, isletmelerini kolay, hizli ve ücretsiz bir sekilde internette görünür olmasini saglayabilecek.
Kaynak: İHA