(ÖZEL) Tedavisi Tamamlanan 'Kadife' Yeni Sahibini Bekliyor

Bilecik’te günde binlerce aracin geçtigi Bilecik-Istanbul karayolunda yarali halde bulunan ve ’Kadife’ adi konulan esegin tedavisi tamamlandi. Sagligina kavusan ’Kadife’ artik yeni sahibini bekliyor.

(ÖZEL) Tedavisi Tamamlanan 'Kadife' Yeni Sahibini Bekliyor
Bilecik Belediyesi Sehirlerarasi Otobüs Terminali’nde civarinda yarali halde bulunan esek Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde geçtigimiz hafta tedavi altina alindi. Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalisanlari tarafindan çok sevilen ve ’Kadife’ adi konulan esegin tedavisi tamamlandi. Sagligi yerinde olan ’Kadife’ yeni sahibi bekliyor.

"Bir süre tedavi süren esegimiz sagligina kavustu"

Yapilan tedavi hakkinda bilgi veren Bilecik Belediyesi Veteriner Isleri Müdürü Nedret Avci, "Esegimizi Sehirlerarasi Otobüs Terminali civarinda bulduk. Açliktan hastalanmis ve ayaginda bir sorunu vardi. Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi getirdigimiz disi esegimizi tedavi altina aldik. Bir süre tedavi süren esegimiz sagligina kavustu. Bizler kendisini çok sevdigimiz için bir ad koyduk. Kadife adini koydugumuz esegimiz yeni sahibi bekliyor. Hayvanimiz sahiplenmek isteyen Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne basvuru yapabilir" dedi.

Kaynak: İHA