Huawei Freebuds 4, Huawei Online Magazasi'nda Ön Satista

Huawei FreeBuds 4, donanim ve yazilim düzeyinde iyilestirilmis gürültü önleme özelligine sahip, yeni yükseltilmis Openfit ANC teknolojisi ile donatilmis olarak tüketicilerin begenisine sunuldu.

Huawei, en yeni True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth kulakligi olan Huawei FreeBuds 4'ü Türkiye’de ön satisa çikardi.

Huawei açiklamasina göre, Huawei FreeBuds 4, donanim ve yazilim düzeyinde iyilestirilmis gürültü önleme özelligine sahip, yeni yükseltilmis Open-fit ANC teknolojisi ile donatilmis olarak Huawei Online Magaza’da tüketicilerin begenisine sunuldu.

Huawei FreeBuds 4, ilk kez açik kulakliklarda Uyarlanabilir Kulak Eslestirme (AEM) teknolojisine sahip olmasiyla öne çikiyor. Kullanicilarin kulak seklini ve kullanim durumunu otomatik olarak algilayan Huawei FreeBuds 4, her kullanici için optimum gürültü engelleme kurulumunu akilli bir sekilde belirliyor. Konforlu gürültü giderme deneyimini saglayan ürün, kullanicilarin kullanim durumu ne olursa olsun tutarli ve yüksek çözünürlüklü ses kalitesine sahip olmalarini sagliyor.

Yeni Huawei FreeBuds 4, yükseltilmis gürültü engelleme performansi saglamak için çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisine sahip. Mikrofonlarin ortam gürültüsünü çok daha yüksek dogrulukla almasini saglayan çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisini kullanan ürün, endüstrinin ilk açik-fit kulak içi setini barindiriyor.

- Daha sürükleyici dinleme için 40 kHz'e kadar frekans yaniti

Huawei FreeBuds 4, 40 kHz'e kadar frekans araligini destekleyen ve yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunan bir Sivi Kristal Polimer (LCP) kompozit diyafram kullaniyor. Bu sayede büyük bir kalite kaybi olmadan, seslerin tiz kismi daha zengin ve daha dolgun geliyor. Ayrica FreeBuds 4, daha büyük ve daha etkileyici bas sesleri üreten 14,3 mm dinamik sürücü ile donatildi. Bas performansi açisindan Huawei FreeBuds 4, bagimsiz olarak kapatilmis bir ses boslugu olusturmak için gelistirilmis bir bas gelistirme motoru, bas tüpü ve anakart kullaniyor. FreeBuds 3 ile karsilastirildiginda, Huawei FreeBuds 4, hava sizdirmazligini ve akustik basinci önemli ölçüde artiriyor.

Huawei FreeBuds 4, ANC kapatildiginda 4 saat kesintisiz müzik çalma deneyimi sunuyor. Kesintisiz müzik çalma süresi ANC açikken 2,5 saatken, sarj kutusu ile birlikte 22 saate kadar çikabiliyor. Ayrica endüstri hizli sarj teknolojisi, 15 dakikalik sarjla 2,5 saatlik ses keyfi sagliyor.

Açiklamaya göre, kullanim rahatligi, optimum kullanici deneyimi saglamanin anahtari olarak öne çikiyor. Önceki Huawei FreeBuds 3 ile karsilastirildiginda, Huawei FreeBuds 4, daha hafif bir agirlik için boyutunu daha da küçülterek 13 boyut optimizasyonu ile yenilendi. Kulaklik basina agirlik ise 4,1 gram olarak açiklandi.

Huawei FreeBuds 4'ün sarj kutusu 21,2 mm ve 38 gram agirliginda. Bu da önceki modele göre yüzde 6,3 daha küçük ve yüzde 20,8 daha hafif oldugu anlamina geliyor. Huawei FreeBuds 4, Seramik Beyaz ve Gümüs Orman renkleriyle satisa sunuluyor.

- Akilli ses baglantisi

Huawei FreeBuds 4, yakinlik eslestirme, bulut bilgi paylasimi yoluyla eslestirme, çift cihaz baglantisi ve Ses Baglanti Merkezi gibi çesitli baglanti özellikleri sunuyor. Kulakliklar, Huawei akilli telefonlardan tabletlere ve Huawei PC'lere kadar herhangi bir EMUI tabanli cihaza baglanarak tüketicilere gerçekten kusursuz bir ses baglantisi deneyimi sunuyor ve bir ara baglanti çagini baslatiyor.

Huawei FreeBuds 4 ile çift cihaz baglantisi destekleniyor. Bir Huawei akilli telefon, tablet, PC, akilli saat veya akilli ekran veya Android, iOS veya Windows çalistiran diger akilli cihazlar olsun, herhangi iki cihaz Huawei FreeBuds 4'e ayni anda baglanabiliyor. Bu, kullanicilarin herhangi bir aramayi kaçirmadan en sevdikleri müziklerin veya sovlarin keyfini çikarmalarini sagliyor. Bir arama geldiginde, müzik veya program duraklatilir ve sorunsuz bir sekilde aramaya geçis yapilabilir.

Huawei AI Life içindeki Ses Baglanti Merkezi, kullanicilarin basit bir dokunusla cihazlari esnek bir sekilde degistirebilecekleri, yakin zamanda baglanan on cihazin anlik görüntüsünü veriyor. Huawei'nin “Sorunsuz AI Yasam” stratejisinde önemli bir cihaz olan Huawei FreeBuds 4, gürültü engelleme, kullanim deneyimi, ses kalitesi ve baglanti açisindan önceki modele göre kapsamli iyilestirmelerle birlikte geliyor.

Öte yandan, Huawei FreeBuds 4, Huawei Band 4 akilli bileklik hediyesiyle birlikte 1.399 TL'den satiliyor. Söz konusu ürün için 50 TL ön ödeme yapildiginda, 150 TL daha indirim saglaniyor. Ayrica 30 Haziran'a kadar Huawei FreeBuds 4 satin alip ve 10 Temmuz’a kadar yorum birakan tüketiciler, kazanacaklari kupon ile Huawei CP31 araç sarj cihazini 1 TL’ye satin alabilecekler.
Kaynak: AA