Bassavci Karabacak, Rektör Tabakoglu'na Veda Ziyaretinde Bulundu

Hakimler ve Savcilar Kurulu (HSK) Adli ve Idari Yargi 2021 yili ana kararnamesiyle Afyonkarahisar Bassavciligina atanan Fatih Karabacak ve Istanbul Bölge Idare Mahkemesi üyeligine atanan Kudret Dogan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu’na veda ziyaretinde bulundu. Karabacak ve Dogan, gerçeklestirdikleri veda ziyaretinde, Edirne’nin önemli bir dinamigi oldugunu ve görev süreleri boyunca Trakya Üniversitesi’nin pek çok önemli çalismasina sahit olduklarini ifade etti.

Bassavci Karabacak, Rektör Tabakoglu'na Veda Ziyaretinde Bulundu
Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, Bassavci Fatih Karabacak ve Idare Mahkemesi Baskani Kudret Dogan’a yeni görevlerinde basarilar dileyerek, Edirne’de gösterdikleri basariyi yeni görev yerlerinde de göstereceklerine inandigini söyledi.



Rektör Tabakoglu, Bassavci Karabacak ile 2018 yilindan itibaren uyum içerisinde çalistiklarini belirterek, "Bassavci Fatih Karabacak, üniversitemizde gerçeklestirdigimiz neredeyse tüm programlarimiza katildi.

Bu programlardan kurumu için önemli projeler çikardi. Pek çok alanda birlikte çalisma yürüttük. Tarihi kapali cezaevinde restorasyon çalismalari yapti. Kadi sicilleri üzerine çalismalar yürüttü. Bunlarin yani sira Güzel Sanatlar Fakültemizle önemli projelere imza atti. Edirne Sarayi kazisinda da hükümlülerin çalistirilmasi konusunda bizlere destek verdi. Bassavcim, göreve basladigindan itibaren Edirne için önemli çalismalar yürüttü. Bundan sonraki görev yerinde de basarili çalismalarina devam edecegine inaniyorum" ifadelerini kullandi.

Ziyaret, günün anisina Rektör Tabakoglu’nun Karabacak ve Dogan’a hediye takdimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA