Baskan Tavli Açiklamasi 'Her Alanda Hizmetlerimiz Sürüyor'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçenin yillardir bekledigi yatirimlari hayata geçirdiklerini belirtti. Kurduklari konkasör tesisi ile altyapi ve yol yatirimlarini yari yariya düsüreceklerini kaydeden Baskan Tavli, “Ilçemizin tamamina çok daha hizli yol ve altyapi hizmetini çok daha uygun maliyetlerle götürmeye baslayacagiz” dedi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Her Alanda Hizmetlerimiz Sürüyor'
Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, AK Parti Ünye Ilçe Baskani Kenan Selim Argan, partililer ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Yigitler Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya gelerek, yapilan ve yapilacak çalismalari yerinde görüp, yatirimlarla ilgili bilgiler verdiler. Burada, hayata geçirilen ve yapilmasi planlanan yatirimlar hakkinda bilgiler alan Baskan Tavli, Ünye için önem arz eden yatirimlarin basladigini vurguladi.

Ziyarette konusan Belediye Baskani Tavli, göreve geldikleri günden bu yana kentin sorunlarina çözüm bulmak adina çalistiklarini belirtti.

Ünye’nin yillardir hayalini kurdugu Organize Sanayi Bölgesi (OSB), üniversite yerleskesi gibi projelerin hayata geçtigine dikkat çeken Tavli, “OSB’de altyapi çalismalari basladi.

Bazi yatirimcilarimi ise fabrika insaatlarina simdiden basladilar. Insallah 2 yil gibi kisa sürede Ünye’mizde fabrikalarda bacalarin tütmeye basladigini ve istihdam yönünden ciddi kazanimlar elde edilecegini görmüs olacagiz” dedi ve Ordu Üniversitesi Ünye Yerleskesi’nin temel atma töreninin ise 9 Temmuz tarihinde yapilacagini, alanda hafriyat çalismalarinin basladigini kaydetti.



“Yol yatirimlari anlaminda çag atlatacak bir tesis kazandirdik”

Ünye’de, yol yatirimlari anlaminda ciddi kazanimlar saglayacak konkasör santiyesi ve beton santralinin açilisinin yine 9 Temmuz tarihinde gerçeklestirilecegini belirten Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, sunlari söyledi:

“Ünye’mizde yol yatirimlari anlaminda malzeme yönünden yüksek maliyetlerimiz bulunuyordu. Beton malzemesini Kavak ve Kumru gibi yerlerden sagliyorduk. Bunun önüne geçmek için çalisma baslattik ve konkasör tesisimizi Ünye’mize kazandirdik. Tesis, son teknolojiye sahip ve ayni zamanda bulundugu 55 dönümlük alan malzeme yönünden oldukça zengin. Böylece 2021 yilinin ikinci yarisindan itibaren yol ve altyapi yatirimlarimizin maliyetini yari yariya düsürmüs olacagiz. Böylece Ünye’mizin tamamina çok daha hizli yol ve altyapi hizmetini çok daha uygun maliyetlerle götürmeye baslayacagiz. Bu yönüyle tesisimiz ilçemizi açisindan son derece degerli bir yatirimdir, simdiden hayirli olsun.”

“Her alanda hizmetlerimiz sürüyor”

Ünye’de altyapi ve yol gibi yatirimlarin yaninda sosyal belediyecilige de son derece önem verdiklerini kaydeden Baskan Tavli, “Göreve geldigimiz günden itibaren sosyal tesislerimizde ciddi yatirimlar yaptik. Bizler istiyoruz ki, hemserilerimiz son derecece kaliteli ve nezih ortamlarda, uygun fiyatlarla gönüllerince vakit geçirebilsinler. Bu nedenle kar amaci gütmeden sosyal tesislerimizde vatandaslarimiza hizmet veriyoruz.” diye konustu.

Hizmetlerden ve ziyaretten dolayi memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri de Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, AK Parti Ilçe Baskani Kenan Selim Argan ve beraberindekilere tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA