Baskan Böcek Açiklamasi ' Kimseye Kirgin Degilim'

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, partisi CHP’nin Antalya Il Baskanligi’ni ziyaret etti. Baskan Böcek, Il Baskani Nuri Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerine basarilar diledi. 108 günlük zorlu bir tedavi süreci geçirdigini hatirlatan Baskan Böcek, bu sürede farkli düsünceler olustugunu ancak hiç kimseye kirgin olmadigini belirterek, “Sevgili il baskanima, yönetimdeki arkadaslarima, kadin kollari baskanima, gençlik kollari baskanima, yönetime tesekkür ediyorum" dedi.

Baskan Böcek Açiklamasi ' Kimseye Kirgin Degilim'


Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Il Baskani Nuri Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Sagligina tam anlamiyla kavusmasinin ardindan ilk ziyaretini Vali Ersin Yazici’ya yaptigini hatirlatan Baskan Böcek, ikinci olarak Akdeniz Üniversitesi Rektörlügü’nü, üçüncü olarak da partisini ziyaret ettigini belirtti.

Baskan Muhittin Böcek, göreve yeni atanan Il Baskani Nuri Cengiz’e de basarilar diledi.

Kimseye kirgin degilim

108 günlük zorlu bir tedavi süreci geçirdigini hatirlatan Baskan Böcek, bu sürede farkli düsünceler olustugunu ancak hiç kimseye kirgin olmadigini belirterek, “Sevgili il baskanima, yönetimdeki arkadaslarima, kadin kollari baskanima, gençlik kollari baskanima, yönetime tesekkür ediyorum. Sayin Genel Baskanim Kemal Kiliçdaroglu’na çok tesekkür ediyorum. Tabi zorlu bir süreçti. Bu süre içerisinde zaman zaman farkli düsünceler olmus olabilir. Bu anlamda hiç kimseye kirgin degilim” dedi.



Düne takilmam

“Düne takili kalan birisi degilim” diyen Baskan Muhittin Böcek sunlari söyledi: “Mevlana’nin dedigi gibi dün dünde kaldi cancagizim, bugün güzel seyler söylemek lazim. Mensubu olmaktan gurur duydugum Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskanligi’nda olmaktan çok mutluyum. Konyaalti Belediye Baskanligi süreçlerimden beri elimden geldigince partimizin ilkeleri dogrultusunda çalismalarimi devam ettirdim. Hep örgütümüzün yaninda olmaya çalistim. Bundan sonrada ayni azim ve kararlilikla, devlet ve parti terbiyem içerisinde çalismalarima devam edecegim.”

Cengiz" Hep dua ettik"

CHP Il Baskani Nuri Cengiz de, zorlu tedavi sürecinde hep dua ettiklerini belirterek, “Baskanimiz artik güresebilecek güce sahip. Allah’in izniyle bundan sonra da hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak sizlerin yaninda ve arkanizdayiz. Öncelikle bu pandemi hiçbirimizin bilmedigi bir süreçti. Pandemi sürecinde yerel yönetimler olarak, Cumhuriyet Halk Partisi yönetimleri her yerde çok iyi bir sinav verdi. Büyüksehrimizle diger ilçe belediyelerimizle hep birlikte koordineli bir sekilde bu süreci çok basarili bir sekilde götürdügümüze inaniyorum. Hos geldiniz evinize. Ayaginiza saglik. Bütün yönetim kurulum adina size tesekkür ediyorum” diye konustu.

Baskan Böcek, ziyaretin sonunda, il yönetimi, kadin kollari, gençlik kollari üyeleri ile aile fotosu çektirdi.
Kaynak: İHA