(Özel) Güvenlik Kamerasi Önlemli Kumarhaneye Polis Baskini

Gayrettepe’de polis ekipleri, daha önce kumar oynatildigi için mühürlenen mekana yeniden baskin düzenledi. Polise yakalanmamak için güvenlik kameralariyla önlemin alindigi mekanda kumar oynanan sahislara ceza kesildi.

(Özel) Güvenlik Kamerasi Önlemli Kumarhaneye Polis Baskini
Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, geçtigimiz Sali günü saat 00.00 siralarinda Gayrettepe Barbaros Bulvari üzerinde bir binadaki dairede, kumar oynatildigi bilgisine ulasti. Bunun üzerine harekete geçen Besiktas polisi, dairenin isiginin yandigini ve binanin içerisinde gizlenerek içeriye giren çikanlarin oldugunu tespit etti.

Besiktas polisi kumar oynayanlara göz açtirmiyor

Hazirliklarini tamamlamalari sonrasi içeriye giren bir kisinin ardindan kumarhaneye baskin düzenleyen ekipler, dairenin daha önce kumar oynatildigi gerekçesiyle mühürlendigini gördü. Daireye giren Besiktas polisi, 8 kisinin masa etrafinda kumar oynadigini, masada da 16 deste 832 adet oyun karti ve 201 adet de oyun pulu oldugunu belirledi. Incelemelerde 1 adet oyun girisi ve alacak-verecek kaydinin tutuldugu defter de ele geçilirken, kumarhaneyi isleten M.Ç. ve çalisanlar U.K. ile N.A. gözaltina alindi. M.Ç.’ye “kumar oynatmak için yer temin etmek” suçundan, kumar oynayan B.Ç., R.K., N.A., M.S., S.S., M.K., M.B. ve O.A.’ya ise “kumar oynama” suçundan Kabahatler Kanunu geregince idari para cezasi uygulandi. Kumar oynayan M.S. isimli sahis ise isledigi bir suçtan dolayi aranmasinin oldugunun ortaya çikmasi üzerine gözaltina alindi.

Iç ve dis kamera sistemiyle izlemisler

Öte yandan, önceden mühürlendigi ögrenilen kumarhanenin mührünün kirildigi ve faaliyet göstermeye devam ettigi ögrenildi. Ayrica binanin iç ve dis girislerinin polis baskinina karsim güvenlik kamerasiyla anlik olarak izlendigi, kameralarin basinda ise bir sahsin bekledigi ortaya çikti. Umumi Hifzissihha Kanununa Muhalefet suçundan idari para cezasi uygulanan sahislarin bulundugu kumarhane zabita ekipleri tarafindan mühürlendi. Baskin anlari ise kameralara yansidi.
Kaynak: İHA