MHP Genel Sekreter Yardimcisi Osmanagaoglu, Torbali'da Istisare Toplantisina Katildi

MHP Genel Sekreter Yardimcisi Tamer Osmanagaoglu, Izmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve Il Baskani Veysel Sahin ile partisinin Torbali ilçe teskilatinca düzenlenen istisare toplantisina katildi.

MHP Izmir Il Baskanligindan yapilan açiklamaya göre, Tamer Osmanagaoglu, toplantida yaptigi konusmada, partilerinin milletin ve devletin hizmetinde, Genel Baskan Devlet Bahçeli'nin emrinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkes'in izinde mücadelesini sürdüren bir hareket oldugunu söyledi.

Tek gayelerinin devletin ve milletin bölünmez bütünlügü ve Cumhuriyet'in ilelebet payidar kalmasi oldugunu kaydeden Osmanagaoglu, "Parti olarak bütün kadrolarimizla Genel Baskanimizin talimatlari dogrultusunda ihanete karsi amansiz bir savas veriyoruz. Hainlerin korkulu rüyasiyiz. Dün oldugu gibi bugün de bölücülerin ve her türlü ihanet sebekesinin uykularini kaçirmaya devam ediyoruz. Onlara rahat yüzü göstermemek için ant içtik. Yeminimizden bir adim bile dönmeyecegiz." ifadelerini kullandi.

MHP Izmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Türkiye'nin büyük hedeflerle 2023'e kostugunu, bu yürüyüste en büyük destek ve katkinin MHP’den geldigini söyledi.

MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin de ülkücülerin liderleri Devlet Bahçeli'nin emrinde ve teskilatin çatisi altinda bulundugunu söyledi.

Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin katildigi programda istisarenin ardindan Torbali esnafi ziyaret edildi.

Kaynak: AA