Efeler Belediyesi Ögrenci Ve Velileri YKS' De Yalniz Birakmadi

Efeler Belediyesi ekipleri, Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in talimatiyla, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) yapildigi okullarin önlerinde ögrenci ve velilere verdigi hizmetle destek oldu.

Efeler Belediyesi Ögrenci Ve Velileri YKS' De Yalniz Birakmadi


Efeler Belediyesi, hafta sonu gerçeklesen YKS’ye girecek olan ögrencilerin ve velilerin yanindaydi. Sinavlarin yapildigi okullarin önlerinde, belediyenin ikram araçlari ile vatandaslara ücretsiz su, çay, kahve ve soguk mesrubat dagitildi. Korona virüs tedbirleri kapsaminda maske ve el dezenfektani da verilirken, sinava yetismekte zorlanan ögrencilerin sinav yerlerine ulasimi saglandi. Ayrica sinav yapilan okullarin yakinlarinda Efeler Belediyesi’nin mobil tuvalet araci da hizmet verdi. Sinava giren ögrenciler ve velileri Efeler Belediyesi’nin yaptigi bu duyarli hizmetten çok memnun olduklarini belirterek, Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’a ve belediye çalisanlarina tesekkür etti.

Efeler Belediye Baskani M. Fatih Atay her zaman vatandaslarin yanlarinda olduklarini ifade ederek, "Sinava girecek olan adaylar ve aileleri büyük bir heyecanla çok erken saatlerde sinav yerlerine geliyor. Ögrenciler sinava girdiginde, aileleri saatlerce okul önlerinde bekliyor. Efeler Belediyesi olarak hem sinav öncesi ögrencilerimize, hem de orada uzun zaman bekleyen velilerimize küçük bir ikram yapmak, kendilerinin yanlarinda oldugumuzu göstermek istedik. Ögrencilerimizin hayallerindeki okula yerlesmelerini ve yasamin her asamasinda hayallerinden vazgeçmemelerini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA