Onlar Artik Fahri Tabiat Koruyucusu

Manisa Spil Dagi Milli Park Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Tabiat Turizmi Etkinlikleri’ kapsaminda Manisa’da faaliyet gösteren bir rehabilitasyon merkezi ögrencilerine milli park tanitildi. 1500 metre rakimli Atalani mevkiinde agirlanan rehabilitasyon merkezi ögrencileri hem keyifli bir gün geçirdi hem de milli parki taniyarak fahri tabiat koruyucusu oldu.

Onlar Artik Fahri Tabiat Koruyucusu
Manisa Spil Dagi Milli Park Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Tabiat Turizmi Etkinlikleri’ kapsaminda bir rehabilitasyon merkezinde egitim gören özel ögrenciler misafir edildi. Spil Dagi Milli Park Müdür Yardimcisi Kemal Eksi, ‘Tabiat Turizmi Etkinlikleri’ kapsaminda Manisa’da faaliyet gösteren çesitli kurum ve kuruluslari belirli zaman dilimlerinde misafir ederek milli parki tanitacaklarini söyledi.

Eksi, “Spil Dagi Milli Park Müdürlügü olarak bugün Spil Dagi Milli Parkinda, Manisa’da faaliyet gösteren bir rehabilitasyon merkezi ögrencilerine veliler ve ögretmenleri ile birlikte doga egitimi ve milli parkin flora-faunasini tanittik. Milli Parkin, yilki atlari, Manisa laleleri ve çesitli güzellikleri ögrendiler. Farkli oyunlar oynayarak dogada vakit geçirdiler." dedi.

Rehabilitasyon Merkezi Zihinsel Engelliler Sinif ögretmeni Semsettin Aksoy ise misafirperverligi için Milli Park Müdürlügü’ne tesekkürlerini ileterek sunlari söyledi: “Spil Dagi Milli Park Müdürlügü tarafindan bizim için hazirlanan program kapsaminda toplam 16 ögrencimiz, 6 ögretmenimiz ve kurum sahibimiz ve ögrenci velilerimiz ile birlikte güzel bir sekilde agirlandik. Hayvanlari tanidik, çocuklarimiza salonda çizgi film izletildi, ip atlama, yumurta ve çuval yarismalari gibi çesitli eglenceli hosça vakit geçirdik. Piknik havasinda ögle yemegimizi yedik. Bizim için hazirlanan sosyal faaliyette çocuklarimiz ve velilerimiz ile kurum ögretmenlerimiz hosça vakit geçirdi. Kendilerine çok tesekkür ediyorum.”

Piknik havasinda yenen yemek sonrasinda etkinlige katilan ögrencilere Spil Dagi Milli Park Müdürü Halil Enalçaci tarafindan ’Fahri Tabiat Koruyucusu’ belgesi ile üzerinde ’Tabiati seviyorum, Spil’i koruyorum’ yazili günün anisina tisört hediye edildi.
Kaynak: İHA