Milli Bilek Güresçi, Bakan Varank Ile Yapacagi Maçi Heyecanla Bekliyor

Sanliurfali milli sporcu Abdulsamet Ocakoglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a teklif ettigi bilek güresi maçini Erdogan'in tavsiyesi üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank ile gerçeklestirecek olmanin heyecanini yasiyor Türkiye bilek güresi sampiyonu Abdulsamet Ocakoglu: 'Bakanimizin bu tür konularda yetenekli oldugunu çok duydum. Ben bütün hazirliklarimi yaptim. Yarini bekliyorum. En az sampiyonalar kadar içimde heyecan ve sevinç var'

RAUF MALTAS - Türkiye sampiyonu milli bilek güresçi sampiyonu Abdulsamet Ocakoglu (20), GAP Bölgesi Turizm Tanitim ve Markalasma Projesi kapsamindaki "Mezopotamya" markasinin tanitim toplantisi için yarin Sanliurfa'ya gelecek Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank ile maç yapacak olmanin heyecanini yasiyor.

Genç milli sporcu Abdulsamet Ocakoglu, AA muhabirine, 5 yildir bilek güresiyle profesyonel olarak ugrastigini, Türkiye sampiyonlugu ve Avrupa üçüncülügü bulundugunu belirtti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile Babalar Günü etkinligi kapsaminda video konferans yöntemiyle görüstügünü dile getiren Ocakoglu, etkinlikte Erdogan'a bransindan ve derecelerinden bahsettigini anlatti.

Kendisiyle bilek güresi yapmak istedigini söyledigi Erdogan'in, "Abdulsamet ben öyle kuvvetli degilim, Mustafa Varank'in o tür kabiliyetleri var. Seni onunla karsi karsiya getirelim." dedigini ifade eden Ocakoglu, kente yarin gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank ile maç yapacaklarini söyledi.

- "Bakanimizin bilegini bükeriz insallah"

Sanliurfa'nin çok özel ve güzel bir gösteri maçina ev sahipligi yapacagini belirten Ocakoglu, söyle konustu:

"Bakanimiz Mustafa Varank yarin Sanliurfa'ya geliyor ve insallah bilek güresi maçimiz olacak. Yarinki maçta Cumhurbaskani'mizin da izniyle, bakanimizin bilegini bükeriz insallah. Herkesi bu maçi izlemeye davet ediyorum. Bakanimizin bu tür konularda yetenekli oldugunu çok duydum. Ben bütün hazirliklarimi yaptim. Yarini bekliyorum. En az sampiyonalar kadar içimde heyecan ve sevinç var."

Ocakoglu, Bakan Varank'in yani sira Sanliurfa Valisi Abdullah Erin ile de bilek güresi yapacagini söylerken, ayni programa katilmasi beklenen Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy ile de karsilasmak istedigini dile getirdi.

Bilek güresinde yetenekli ve basarili olan sporcu arkadaslarinin gerçek gücünü temsil etmek istedigini vurgulayan Ocakoglu, gençlere deger veren Bakan Varank ile Vali Erin'e tesekkür etti.

Kaynak: AA