Osmangazili Gençler Potayla Bulusuyor

Bugüne kadar hayata geçirdigi sosyal projelerle fark olusturan Osmangazi Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi kazandirma hedefiyle baslattigi çalismalarina yenilerini eklemeye devam ediyor.

Osmangazili Gençler Potayla Bulusuyor
“Sporla gelisen Bursa” sloganiyla spora ve sporcuya yönelik ciddi yatirimlar yapan ve yaptigi bu yatirimlar ile pek çok mahalli idareye örnek olan Osmangazi Belediyesi, ilçeye 10 yeni basketbol sahasi daha kazandirdi. Gençlik ve Spor Bakanligi ile is birligiyle gerçeklestirilen proje çerçevesinde ilçenin 10 farkli noktasinda 19x10 metre ebatlarinda karsilikli iki potasi bulunan basketbol sahasi insa edildi.

Osmangazi Belediyesi tarafindan Gündogdu Mustafa Kemal Caddesi,Alasar4.Ata Sokak,Yunuseli4. Cesur Sokak, Geçit 2. Geçit Sokak, Hamitler 1. Karincali Sokak, Hüdavendigar 3. Vardar Sokak, Sirameseler 7.Ulu Sokak, Demirtas Cumhuriyet Caddesi, Selâmet1. Kurtulus Sokak ve Demirtas 1249. Sokak’ta insa edilen basket sahalarinin yapimi tamamlandi.

Bugüne kadar ilçede atletizm, yüzme, tenis, aticilik, badminton, judo gibi pek çok farkli bransta altyapi yatirimlari gerçeklestirdiklerini söyleyen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, son olarak yeni basketbol sahalari kazandirdiklarini ifade etti.

Spora yaptiklari yatirimlarin meyvelerini aldiklarini belirten Dündar, “Osmangazi Belediyespor çatisi altinda yetisen pek çok sporcumuz, katildiklari ulusal ve uluslararasi müsabakalarda elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandiriyor. Gençlerimizi kötü aliskanliklardan koruyarak, onlari sporla bulusturup saglikli bireyler olarak yetismelerini saglamak bizlerin en büyük görevi. Bizde bugüne kadar bu görev sorumluluk bilinciyle hareket ederek, onlari sporla bulusturmak için ciddi yatirimlar yaptik. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanligi isbirliginde gerçeklestirdigimiz 10 basket sahasinin insaatini tamamlayarak ilçemize kazandirdik. Her biri 19x10 metre ebatlarinda olan basket sahalarinda karsilikli iki pota bulunuyor. Ayrica, etrafi tel örgülerle çevrili. Osmangazi’mize, gençlerimize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA