Cemal Kalyoncu, Ögrencilerin Heyecanina Ortak Oldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2021 Mezuniyet Töreni gerçeklestirildi. Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçeklestirilen törenle Bin 554 ögrenci diplomalarini alirken, Mütevelli Heyeti Baskani Cemal Kalyoncu, ögrencilerin heyecanina ortak oldu.

Cemal Kalyoncu, Ögrencilerin Heyecanina Ortak Oldu
Mezuniyet Töreni’nde ögrencilerin heyecanina ortak olan HKÜ Mütevelli Heyeti Baskani Cemal Kalyoncu hayata atilmaya hazirlanan yeni mezunlara hitap ederek basarili olmalarini diledi.

“Ögrencilerin egitimine katkida bulunmak beni çok mutlu ediyor”

HKÜ Mütevelli Heyeti Baskani Cemal Kalyoncu, “Hasan kalyoncu üniversitesinin bu sene 7. Mezunlarini verdik. Toplamda 13 bin küsur mezunumuz vardi. Bugünde bin 554 ögrencimiz diplomalarini alarak mezun oldu. Hayatta onlara basarilar diliyorum. Insallah onlari çok güzel yerlerde görecegiz. Bugüne kadar mezun ögrencilerimizi çok farkli alanlarda çalisanlari gördüm. Kaymakam, savci olani proje müdürünü olanlari gördüm. insallah gelecekte ülkemizin bir çok noktasinda bunlar idareci is adami olacaktir. Bu gerçekten benim için çok büyük bir mutluluktur. Ögrencilerin egitimine katkida bulunmak beni çok mutlu ediyor. Insallah daha güzellerini yapacagiz” dedi.

Mezuniyet törenine Adalet Bakani Abdülhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan’in yani sira Hasan Kalyoncu Mütevelli Heyeti Baskani Cemal Kalyoncu, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ve milletvekilleri de katildi.

Kaynak: İHA