Bütün Birincilikleri Topladilar

Milli Egitim Bakanliginin düzenledigi "Mesleki Egitimde Bin Okul" projeler kapsaminda düzenlenen yarismada ’Resim’ alaninda katilan Bozüyüklü ögrenciler tüm ödülleri topladi.

Bütün Birincilikleri Topladilar
Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri Milli Egitim Bakanliginin düzenledigi "Mesleki Egitimde Bin Okul" projeler kapsaminda düzenlenen yarismada ’Resim’ alaninda il birinciligi, il ikinciligi ve il üçüncülügü derecesini kazanarak, büyük bir basariya imza attilar.

"Ögrenciler okullarini en iyi sekilde temsil ettiler"

Okul Müdürü Gökmen Yüce, ögrencileri tebrik ederek, "Milli Egitim Bakanligi bag Mesleki ve Teknik Egitim Genel Müdürlügü tarafindan yürütülen ’Mesleki Egitimde Bin Okul Projesi’ kapsaminda iki aylik çalisma süresince çevirim içi olarak sanatsal faaliyetler gerçeklestirildi.

Okulumuzda etkinliklerine ’Resim’ alaninda dahil oldu. Haftada 2 gün birer saat çalisma yapilarak gerçeklestirilen etkinlik sonunda bireysel ürünler ortaya koyan ögrenciler okullarini en iyi sekilde temsil ettiler. Proje sonunda yapilan degerlendirmede il birinciligi, Il ikinciligi ve il üçüncülügünü kazanan ögrencilerimiz büyük bir basariya imza attilar. Milli Egitim Bakanimiz Ziya Selçuk ve Bakan Yardimcimiz Mahmut Özer’in telekonferans ile katildigi ödül töreni sonunda dereceye giren ögrencilere ödülleri Il Milli Egitim Müdürümüz Mustafa Sami Akyol tarafindan verildi" dedi.

Kaynak: İHA