Baskan Sahin, Sanayici Ve Is Insanlariyla Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) yönetim kurulu üyeleri yani sira kentte faaliyet gösteren firmalarin temsilcileriyle bir araya geldi.

Baskan Sahin, Sanayici Ve Is Insanlariyla Bir Araya Geldi
Bilecik Belediyesi Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçeklestirilen bulusmaya, TSO Baskani Sükrü Keskin, 1 ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, belediye baskan yardimcilari ile davetliler katildi.

Programda bir konusma yapan Belediye Baskani Semih Sahin, belirli dönemlerde çesitli gerekçelerle ildeki sivil toplum kurulusu, esnaf ve vatandaslarla bir araya geldiklerini belirterek, ‘’Pandemi dolayisiyla uzun süredir ayri kaldigimiz TSO Yönetim Kurulu, 1 ve 2. OSB Yönetim Kurulu üyeleri ve ilimizin sanayicileriyle bir araya gelerek özlem gidermek istedik. Bütün katilimcilara davetimize geldikleri için tesekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi ve ilimizdeki bütün dinamiklerle birlikte sehrimiz için güzel çalismalar yapacagimiza inaniyorum. Bu anlamda yeni yatirim ve projeler için her türlü görüs ve talebi büyük bir memnuniyetle karsiliyoruz. Ilimizin ticari ve ekonomik yapisina yaptiginiz katkilar dolayisiyla tekrar tesekkür ediyor, çalismalarinizda kolayliklar diliyorum’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA