'1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor' Projesi

Kütahya’da “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor" projesi kapsaminda yapilan resim ve müzik yarismasinda dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi.

'1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor' Projesi
Milli Egitim Bakanligi Mesleki ve Teknik Egitim Genel Müdürlügü tarafindan yürütülen ’’Mesleki Egitimde 1000 Okul Projesi’’ kapsaminda Güzel Sanatlar Lisesi ögrenci ve ögretmenlerinin, bilgi, beceri ve deneyimlerini Meslek Lisesi ögrencileriyle paylasmalari amaciyla "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor" ismiyle resim ve müzik alaninda gerçeklestirilen yarisma sonucunda dereceye giren ögrencilere ödülleri 81 ilde ayni anda verildi.

Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk ve Milli Egitim Bakan Yardimcisi Mahmut Özer’in çevrim içi olarak katildiklari törende her ilde dereceye giren ögrenciler ödüllendirildi.

Sinop, Diyarbakir ve Bursa illerine baglanarak Il Müdürleri ve projeye katilan ögrencilerle konusan Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor" projesinin önemine degindi, emegi geçenlere tesekkür etti.

Kütahya Il Milli Egitim Müdürlügü Maarif Salonu’nda yapilan törene, Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, Mesleki ve Teknik Egitim Hizmetleri Sube Müdürü Islam Aktepe, 1000 Okul Sanatsal Etkinlik projesinde görevli ögretmen ve ögrenciler ile müzik ve resim alaninda dereceye giren Meslek Lisesi ögrencileri katildi.

Resim ve müzik alaninda dereceye giren ögrencilerden ikinci ve üçüncü olan ögrencilere tablet, birinci olanlara ise dizüstü bilgisayar hediye edildi. Ögrencilere ödülleri Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit ve Sube Müdürü Islam Aktepe tarafindan verildi.

Müdür Basyigit, görevli ögretmen ve ögrencilere emekleri için tesekkür etti, dereceye giren ögrencileri ise tebrik etti.
Kaynak: İHA