Vali Epcim, Z Kütüphane Ve Okçuluk Atölyesi Açilisina Katildi

Vali Cüneyt Epcim, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde olusturulan z kütüphane açilisina katildi.

Vali Epcim, Z Kütüphane Ve Okçuluk Atölyesi Açilisina Katildi
Açilista konusan Vali Epcim, Bayburt’ta egitim alt yapisinin gelistirilmesine yönelik önemli çalismalar gerçeklestirildigini söyledi.

Bu sürecin bir parçasi olarak okullarda olusturulan z kütüphanelerin ögrencilere önemli imkanlar sagladigini kaydeden Vali Epcim, “Ögrencilerimiz bilim ve çalisma motivasyonunu insallah bu kütüphaneler destegiyle saglayacak. Hayirli olmasini temenni ediyorum. Ögrencilerimize ve ögretmenlerimize basarilar diliyorum.” dedi.

Açilisin ardindan Vali Epcim, kütüphanede incelemelerde bulunarak Il Milli Egitim Müdürü Cengiz Karakasoglu’ndan bilgi aldi. Açilisa katilan ögrencilerle sohbet eden Vali Epcim, egitim hayatlarina yönelik tavsiyelerde bulundu.

Vali Epcim, okulda olusturulan fen laboratuvari ile muhasebe sinifindaki incelemelerini ardindan ögretmenlerle bir araya geldi.

Ögretmenlerle bilgi alisverisinde bulunan Vali Epcim, pandemi sürecinde egitim ögretim faaliyetlerine yönelik degerlendirmelerde bulundu.

Sürecin ögretmenler ve ögrenciler açisindan zorluklar içermesine karsin basarili bir sekilde yürütüldügüne dikkat çeken Vali Epcim, sunlari söyledi: “Okulumuz çok ciddi bir dönüsüm içerisinde. Pandemi sürecinin zorluklarini hep birlikte yasiyoruz. Kalkinma Ajansi destekleriyle beceri tasarim atölyelerimizin kurulumunu yaptik. Önemli bir katki Bayburt’umuz için. Sadece bu okuldaki ögrencilerimiz için degil Bayburt’taki tüm ögrencilerimizi tasarim beceri atölyelerimize bekliyoruz. Ayni sekilde bugün Zenginlestirilmis Kütüphane açilisini gerçeklestirdik. Okulumuz giderek gelisiyor. Egitime daha fazla katki saglayacak duruma geliyor. Okul Müdürümüz basta olmak üzere Milli Egitim Müdürümüzü tebrik ediyoruz. Ögretmenlerimize katkilari için tesekkür ediyoruz.”

Vali Epcim, buranin ardindan Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Okçuluk Atölyesi’nin açilisina katildi.

Burada da Karakasoglu’ndan bilgi alan Vali Epcim, atölyede incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA