Sultangazili Ögrencilerin El Emegi Ürünleri Görücüye Çikti

Korona virüs nedeniyle uzaktan egitim sürecinde bir araya gelemeyen çocuklarin hazirladigi bir birinden farkli teknoloji ve tasarim ürünleri, okul bahçesinde kurulan stantta görücüye çikti.

Sultangazili Ögrencilerin El Emegi Ürünleri Görücüye Çikti
Sultangazi Nurettin Uzun Ortaokulu ögrencileri tarafindan hazirlanan sergide bir birinden farkli ve çesit çesit el emegi ürünler vatandaslarin begenisine sunuldu. Açilis kurdelesini ilçe milli egitim müdürü Miraç Sünnetçi ve okul yöneticileri ile mahalle muhtari Osman Avcilar’in ögrenciler ile birlikte kestigi sergi 3 gün boyunca halka açik olacak. Ilçe milli egitim müdürü Miraç Sünnetçi, yaptigi açilis konusmasinda "Çocuklarimizin emeklerini görmek için buradayiz. Pandemi döneminde uzaktan egitim olmasina ragmen bütün eserleri özel egitim siniflarimiz ve teknoloji tasarim ögretmenlerimizin de destegi ile hazirlandi ancak altini çizerek söylüyorum ki uzaktan egitimin ürünleridir bunlar" diye konustu.

Okul müdürü Nuriye Göller, "Uzaktan egitim süresi boyunca özel egitim sinifindaki ögrencilerimizin teknoloji, tasarim ve resim dersinde hazirlamis olduklari ürünlerini sergiliyoruz. Sergimizin amaci ögrencilerimizin uzaktan egitim sürecinde bile evde derslerine adapte olduklari, ögretmen ve okul ile iletisimlerini kesmediklerini göstermektir. Ögrencilerimize, ögretmenlerimize ve bütün emegi geçen arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Buradaki amacimiz egitimde ögretmenlerimizin ne kadar emek sarf ettigini göstermek ögrencilerimizin de okula olan özlemlerini sergilemektir" dedi.

Kaynak: İHA