Rektör Ünal Açiklamasi 'Samsun Marka Sehir Olma Iddiasi Ve Hedefine Sahip'

Ondokuz Mayis Üniversitesi’ne (OMÜ) destek saglayan Samsunlu is adamlarina tesekkür ziyaretinde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun’un marka sehir olma iddiasi ve hedefine sahip oldugunu vurguladi.

Rektör Ünal Açiklamasi 'Samsun Marka Sehir Olma Iddiasi Ve Hedefine Sahip'
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Istanbul’daki temaslari kapsaminda Samsun Sivil Toplum Kuruluslari Konfederasyonu (SAMKON) Genel Baskani Kaya Asci’yi ofisinde ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde Rektör Ünal, is adami Kaya Asci’ya bugüne kadar OMÜ’ye yaptigi bagislar ve yatirimlar için tesekkür ederek üniversite hakkinda bilgiler verdi. Görüsmede ayrica Rektör Ünal, gelecege yönelik projelerin ve yatirimlarin arttirilmasina dair fikir ve görüs teatisinde bulundugu Asci’ya OMÜ’nün egitim alaninda yaptigi revizyon ve proje çalismalarindan bahsetti.

Marka sehir olma iddiasi ve hedefine sahip Samsun’un potansiyelini tüm paydaslarin esliginde disariya aktarmak ve tanitmakla yükümlü olduklarina isaret eden Rektör Ünal, kentin imajinin gelistirilmesi, yatirimlarin kente yönelmesi hususunda çaba gösteren Samsun sevdalisi Kaya Asci’ya bu ugurdaki girisimleri ve katkilari için tesekkür etti.

Asçi: “Samsun’u vitrine çikarma kararliligini tasiyoruz”

Is adami Kaya Asci ise Rektör Ünal’i agirlamaktan duydugu memnuniyeti belirterek birlik ve beraberlik ruhuyla Samsun’u Istanbul’da layikiyla temsil etmeye çalistiklarini söyledi.

Samsunlularin is ve güç birligini tesis edip hemsehrilik ve gönül baglarini kuvvetlendirme amacinda olduklarinda kaydeden Kaya Asci, egitim ve kültür çalismalari ile sosyal etkinliklerle Samsun’u daima vitrine çikarma kararliligini tasidiklarinin altini çizdi. Asci, OMÜ’nün bütün çalisanlariyla omuz omuza vererek, gelecege uzanacagina inandigini vurgularken Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve ekibine basarilar diledi. Ziyaret, hediye takdimi ve hatira fotografi çekimiyle sona erdi.

Rektör Ünal’dan Arpacioglu’na ziyaret

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Istanbul’daki ziyaretler dizisinde bu kez Samsunlu bir ilaç firmasina nezaket ziyaretinde bulundu. Çalisma ofisinde gerçeklesen nezaket ziyaretinde Rektör Ünal, sicak karsilama ve misafirperverlikten dolayi firmanin Yönetim Kurulu Baskani Ali Arpacioglu’na tesekkür etti. Görüsmede OMÜ’nün kurulus yillarinda aktif rol oynamis ilaç firmasinin OMÜ için çok degerli oldugunu ifade ettigini belirten Rektör Ünal, bugüne kadar OMÜ adina yaptiklari fedakârlik ve verdikleri destek adina Holding Baskani Arpacioglu’na sükranlarini sunarken üniversitedeki gelismeler hakkinda bilgiler verdi.

Ali Arpacioglu da toplum ile ülkeye karsi duyarlilik ve sorumluluk suuruyla faaliyetlerine devam ettiklerini vurgulayarak istihdama katki sunmak ve çalisanlarinin standartlarini yükseltmek için var güçleriyle çalistiklarini dile getirdi. OMÜ’nün her zaman destekçisi olacaklarini kaydeden Arpacioglu, ziyaretten duydugu mutlulugu dile getirerek Rektör Ünal nezdinde OMÜ ailesine tesekkürlerini iletti.

Hediye takdimi ve fotograf çekimiyle ziyaret tamamlandi.
Kaynak: İHA