Rektör Ataç YKS'ye Girecek Adaylara Basarilar Diledi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Ölçme Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM) tarafindan 26-27 Haziran tarihlerinde gerçeklestirilecek olan Yüksekögretim Kurumlari Sinavina (YKS) girecek adaylara basarilar diledi.

Rektör Ataç YKS'ye Girecek Adaylara Basarilar Diledi
Kariyer gelisimleri açisindan önemli bir sinava girecek ögrencilerin, hedeflerine ulasmak için hafta sonu gerçeklesecek sinavda ter dökecegini söyleyen Rektör Ataç, “Sevgili Gençler, zorlu bir egitim ögretim sürecini arkanizda biraktiniz. Hafta sonu, yüksek ögrenim asamasina geçmek ve hayallerinizdeki meslege ulasmada önemli bir dönemeç olan, Yüksek Ögrenim Kurumlari Sinavina gireceksiniz. Hayatimizda her dönem birçok sinavla karsi karsiya kaliyoruz. Önemli olan hedeflerimize odaklanarak hiç vazgeçmeden sabir ve disiplinle çalismak. Hedefiniz dogrultusunda yapmaniz gereken ise kendinize güvenmek ve basaracaginiza inanarak azmetmek.” ifadelerine yer verdi.

“Kazanma inancinizin daima yaninizda olmasi, stres ve endiseden uzak kalabilmeniz, hayallerinizi gerçek kilacaktir” ifadelerini kullanan Rektör Ataç açiklamasini söyle tamamladi: “Tüm bu duygu ve düsüncelerle, büyük emeklerle hazirlanarak, YKS sinavlarina girecek siz kiymetli gençlerimizi selamliyor, elde edilecek sonuçlarin hayallerinize ulasacak neticeye varmasini tüm kalbimle temenni ediyorum.”
Kaynak: İHA