Ceren Özdemir Kresi Ve Masal Evi, Açilis Için Gün Sayiyor

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan hayata geçirilecek ve 100 çocuga ayni anda hizmet verecek olan Ceren Özdemir Kresi ve Masal Evi’nin çalismalarinda sona gelindi.

Ceren Özdemir Kresi Ve Masal Evi, Açilis Için Gün Sayiyor
Altinordu Belediyesi tarafindan geçtigimiz aylarda yapimina baslanan, Ordu’nun sosyal belediyecilik vizyonu ve sosyal sorumluluk misyonuyla kurulacak ilk kresi olma özelligi de tasiyan ’Altinordu Belediyesi Ceren Özdemir Kresi ve Masal Evi’ projesinde çalismalarda sona gelindi. Kisa sürede açilisi planlanan, 3 Aralik 2019 tarihinde cinayet sonucu hayatini kaybeden Ceren Özdemir’in adinin yasatilacagi sosyal sorumluluk projesi ‘Ceren Özdemir Kresi ve Masal Evi’ 100 çocuga ayni anda hizmet verecek.

Çocuklarin güven içerisinde günlerini geçirebilecekleri, saglikli gelisimi ve degerler egitimiyle gelecege hazirlanacaklari ayni zamanda kadinlarin hayatlarini da kolaylastirarak, onlarin is hayatina ve sosyal yasama katilimlarina daha çok imkan sunacak olan kres ve masal evi, 505 metrekare kapali alana sahip. Çocuklarin, bedensel ve ruhsal gelisimleri için her türlü etkinlik ve aktivitelerini rahatlikla yapabilecekleri imkana sahip merkezde egitim ögretim alanlarinin yani sira 9 adet etkinlik ve oyun odasi, 1 adet de sanat atölyesi bulunuyor.

Yapiminda sona gelinen ve çalismalarda son düzenlemelerin yapildigi merkezle ilgili degerlendirmelerde bulunan Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, vatandaslarin hayatlarini kolaylastirmak ve yasanabilir sehir adina her alanda çalismalarinin sürdügünü belirtti.

Sehirde belediyecilige yeni bir boyut kazandirmak istediklerini ve bu yönde çalismalar yaptiklarini aktaran Tören, "Altinordu Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerimizi sehrimizin dört bir tarafinda kesintisiz bir sekilde sürdürürken vatandaslarimizin sosyal ve kültürel hayatina katkida bulunan, bu konuda görev ve sorumluluklar alan bir anlayisla da sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçiriyoruz. Ceren Özdemir Kresi ve Masal Evimizi kisa süre içerisinde vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Çok önemsedigimiz bu merkezimizde çocuklarimizi güvenli ve donanimli bir sekilde gelecege hazirlarken kadinlarimizin da is hayatina ve sosyal yasamin her alanina daha aktif bir sekilde katilmalarina da katki verecegiz. Adi ile toplumsal bir mesaj da tasiyacak olan Ceren Özdemir Kresi ve Masal Evi hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA