Bülent Ersoy Makyaji Yapan Sosyal Medya Fenomeniyle Fotograf Çekilmek Için Siraya Girdiler

Yalova’da sosyal medya fenomeni makyaj sanatçisi Ilayda Zöhre Özdemir, Bülent Ersoy’un kiligina girdi. Özdemir’i sokakta gören vatandaslar, fotograf çektirmek için birbirleriyle yaristi.

Bülent Ersoy Makyaji Yapan Sosyal Medya Fenomeniyle Fotograf Çekilmek Için Siraya Girdiler
Makyaj sanatçisi Ilayda Zöhre Özdemir, Bülent Ersoy makyaji ve kostümüyle Yalova sokaklarinda gezdi. Vatandaslarin Bülent Ersoy sandigi sosyal medya fenomeni, vatandaslarla bol bol fotograf çekildi. 453 bin takipçisi bulunan Özdemir, internet üzerinden ünlü isimlerin benzetme makyajlarini yaparak videolar paylastigini kaydetti.

Daha önce de çok begenilen Bülent Ersoy makyajini yaparak insanlari eglendirmek istedigini belirten Özdemir, sosyal medyada “Ilaydaemre” ismini kullandigini ifade etti.

Pandemi durumundan çikarken Yalova halkina böyle bir sürpriz yapmak istedigini anlatan Özdemir, “Bülent Ersoy makyajiyla Yalova sahilinde gezdik, kafelere ugradik. Çok güzel tepkiler aldik. Kesinlikle bu dalga amaçli degil, hem Bülent Hanim’i anmak hem de böyle bir sey yaparken ilk olarak tabii ki de Türkiye’nin divasi Bülent Hanim olarak çikmak istedim. Çok güzel tepkiler aldim, umarim Yalova halki da memnun kalmistir” dedi.

Yaptigi makyajlarin 3-12 saat arasinda sürdügünü belirten Özdemir, Bülent Ersoy makyajini toplamda üç kez yaptigini kaydetti.

Son makyajin 6 saatte tamamlandigini anlatan Özdemir, olumlu tepkiler aldigini dile getirdi.
Kaynak: İHA