Vali Çuhadar, Sehit Murat Toprak'in Ailesiyle Bir Araya Geldi

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 16 Eylül 2012 tarihinde Bingöl’ün Karliova ilçesinde PKK bölücü terör örgütünün yola tuzakladigi patlayici maddenin patlatilmasi sonucu sehit olan Polis Memuru Murat Toprak’in ailesini ziyaret etti.

Vali Çuhadar, Sehit Murat Toprak'in Ailesiyle Bir Araya Geldi
Sehit Polis Memuru Murat Toprak’in Kahta ilçesine bagli Narsirti Köyü’ndeki ailesini ziyaret sirasinda Vali Mahmut Çuhadar’a Kahta Kaymakami Abdil Koç, Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan ve il genel meclis üyeleri eslik etti. Narsirti Köyü’nde Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyeti Sehit Murat Toprak’in babasi Ramazan Toprak karsiladi.

Gerçeklesen ziyarette Sehit Polis Memuru Murat Toprak’in babasi Ramazan Toprak’a yakin ilgi göstererek sohbet eden Vali Mahmut Çuhadar, “Sehitlerimizin geride biraktigi anne-baba ve ailesi devletimizin emanetleridir. Onlarin haklarini ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan onlara minnettardir. Millet ve devlet olarak emanetimize her zaman sahip çikacagiz. Kiymetli sehit ailelerimize kapimiz da gönlümüzde her zaman açiktir. Birlik ve dirayetimizin bozulmamasi için kanlariyla canlariyla bu topraklari bize vatan yapan kahraman sehidimiz Murat kardesimize ve tüm sehitlerimize Allah’tan rahmet, diliyorum. Ruhu sad, mekani cennet olsun” diye konustu.

Vali Mahmut Çuhadar daha sonra Sehit Polis Memuru Murat Toprak’in Narsirti Köyü’ndeki mezarini ziyaret ederek dua etti. Acili baba Ramazan Toprak’a bassagligi ve sabir diledi.
Kaynak: İHA