Nigde ÖHÜ Kurucu Rektörü Yazgan Için Tören Düzenlendi

Ankara’da tedavi gördügü hastanede 78 yasinda hayatini kaybeden Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Oktay Yazgan için Rektörlük bahçesinde tören düzenlendi.

Nigde ÖHÜ Kurucu Rektörü Yazgan Için Tören Düzenlendi
Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar: “Prof. Dr. Oktay Yazgan hocamiz çalistigi her kuruma deger katan kisiligi ile ögrencisinden personeline kadar herkesin sevgisini ve saygisini kazanmis bir sahsiyet olmustur “ dedi.

Törende konusan Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar: “insancil ve güvenilir kisiligi ile üniversitemiz camiamiz her zaman hayirla yad edilmektedir. Hocamizi sahsen taniyan personelimiz, onun devlete bagimliligini milletine duydugu sevgiyi devletin çikarlarini her türlü sahsi çikarlarin üstünde tutan onurlu davranisini ve devlet adamligini her zaman vurgulamislardir. Prof. Dr. Oktay Yazgan hocamiz çalistigi her kuruma deger katan kisiligi ile ögrencisinden personeline kadar herkesin sevgisini ve saygisini kazanmis bir sahsiyet olmustur” dedi.

Törene Nigde Valisi Yilmaz Simsek, Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir, Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Bor Belediye Baskani Serkan Baran, yakinlari ve akademisyenler katildi.

Törenin ardindan Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Oktay Yazgan Bor Ilçesinde kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Kaynak: İHA