Multinet Yemek Karti Üye Is Yeri Agina Özkuruslar'in Subeleri De Eklendi

MultiNet'liler Özkuruslar'in tüm magazalarinda gida, sebzemeyve, kasap, sarküteri, içecek, kuruyemis, temizlik gibi kategorilerdeki ürünlerden uygun fiyatlarla ve MultiNet avantajlariyla yararlanabilecek.

Multinet Up, MultiNet yemek karti üye is yeri agina Özkuruslar'in subelerini de ekledi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Multinet Up, yemek karti çözümü MultiNet'in geçerli oldugu 30 bin restoran, kafe, büfe ve marketten olusan genis üye is yeri agini yepyeni is birlikleriyle genisletmeye devam ediyor.

Güçlü teknolojik altyapisiyla kullanicilarina pratik ve güvenli bir ödeme yöntemi sunan MultiNet yemek karti artik tüm Özkuruslar subelerinde kullanabilecek.

MultiNet'liler 1992 yilindan beri faaliyet gösteren Özkuruslar'in tüm magazalarinda gida, sebze-meyve, kasap, sarküteri, içecek, kuruyemis, temizlik gibi kategorilerde binlerce üründen uygun fiyatlarla ve MultiNet avantajlariyla yararlanabilecek.

MultiNet kullanicilari ister fiziki kartlari ile ister Multinet Up'in mobil cüzdan uygulamasi MultiPay ile ödemelerini tamamen dijital ve temassiz olarak saniyeler içinde gerçeklestirebiliyor.

Marketlerde kasa sirasi beklemeden hizmet aliyor; eve verilen siparislerin ödemesini kapida saniyeler içinde ve temassiz olarak yapabiliyor.

Çalisanlarin yemek giderlerinde firmalara vergi muafiyeti ve çalisan basina yilda 6 bin TL'ye varan tasarruf saglayan MultiNet yemek karti hakkinda daha fazla bilgi edinmek için www.multinet.com.tr adresi ziyaret edilebiliyor.

Kaynak: AA