Lokman Gör Açiklamasi 'Önemli Olan Samsunspor'un Gelecegi'

Samsunspor’a transferi gündemde olan tecrübeli savunma oyuncusu Lokman Gör, kendisi hakkinda çikan kötü söylentilerin asilsiz oldugunu belirterek, önemli olan konunun Samsunspor’un gelecegi oldugunu söyledi.

Lokman Gör Açiklamasi 'Önemli Olan Samsunspor'un Gelecegi'
TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor geçen sezon kadroda bulunan savunma oyuncularindan Yalçin Kilinç, Veli Çetin, Erkam Resmen, Caner Arici, Erhan Kartal, Kerem Can Akyüz ve Mücahit Albayrak gibi oyuncularla yollarini ayirdiktan sonra savunma oyuncusu arayisina girmisti. Sag ve sol bek mevkilerine takviyeler yapan kirmizi-beyazlilar, stoper hattini da güçlendirmek için çalismalarina hiz verdi. Samsunspor’a transferi gündeme gelen Lokman Gör’e bazi taraftarlar karsi çikmis ve hakkinda haberler yapilmisti. Gör, kendisine ait resmi sosyal medya hesabindan Samsunspor ve söylentiler hakkinda açiklamada bulundu.

“Önemli olan Samsunspor’un gelecegidir”

Samsunspor’a transfer olsa da olmasa da önemli olanin Samsunhspor’un gelecegi olduguna dikkat çeken Gör, “Büyük Samsunspor camiasina; yazili ve görsel basinda çikan benimle ilgili sosyal medyada yapilan iftiralarin tamami asilsizdir. Beni ben yapan Samsunspor, bunu asla unutmam. ‘Ben tahtayi kapatmisim’, ‘ben küfür etmisim’, böyle bir sey söz konusu bile olamaz ve olmadi da. Eger birilerinin kalbini kirmissam özür dilerim. Bu büyük projede yer alirim veya almam bu önemli degil. Önemli olan Samsunspor’un gelecegidir. Kalan 2 tane hikaye var. Biri büyük Samsunspor camiasina sampiyonluk, digeri de Mustafa Erkanat agabeyimize verilen kupa sözü” dedi.

Su anda 30 yasinda olan Lokman Gör, 2012-2013 sezonunda Samsunspor kadrosunda kiralik olarak bulunmus ve 27 kez Samsunspor formasini terletmisti.
Kaynak: İHA