Emekli Oldugu Fakültenin Otoparkinda Can Verdi

Eskisehir’de bir ögretim üyesi, emekli oldugu Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlik Fakültesi otoparkindaki aracinin basinda ölü bulundu.

Emekli Oldugu Fakültenin Otoparkinda Can Verdi
Edinilen bilgiye göre, ESOGÜ Makine Mühendisligi Bölümü’nden emekli olan ögretim üyesi Prof. Dr. Tahir Karasu, fakülte otoparkina park ettigi aracinda kalp krizi geçirdi. Yerde hareketsiz sekilde yatan kisinin oldugu ihbari üzerine otoparka gelen 112 Acil Saglik ekipleri Karasu’nun cansiz bedeniyle karsilasti. Olay yerine gelen polis ekipleri alani seritlerle kapatirken, belediye tabibinin yaptigi incelemede Karasu’nun kalp krizi nedeniyle öldügü anlasildi.

Diktigi agaçlarin bakimini yapmak için ziyaret etmis

Prof. Dr. Tahir Karasu’nun ailesinin olmadigi ve emekli oldugu okula vakit geçirmek için geldigi, fakülte çevresine diktigi agaçlarin bakimini yapmak için ziyarette bulundugu ögrenildi. Karusu’nun son olarak telefonda yegeniyle konustugu ve kendisini iyi hissetmedigini söyledigi ortaya çikti. Emekli Ögretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Karasu’nun cenazesi Eskisehir’in Alpu ilçesinde defnedilecek.
Kaynak: İHA