ADÜ'lü Ögretim Üyelerinden Kisisel Gelisim Egitimi

Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, hakim ve savci adaylarina yönelik olarak kisisel gelisim egitimi veren ögretim üyeleriyle degerlendirme toplantisi yapti.

ADÜ'lü Ögretim Üyelerinden Kisisel Gelisim Egitimi
Toplantida, ADÜSEM Müdür Yardimcilari Prof. Dr. Nermin Koruklu, Doç. Dr. Fatma Çakir, Sube Müdürü Hatice Yurtsever Isik ve ögretim üyeleri bulundu.

Toplum düzeni adina adalet kavraminin büyük önem tasidigini vurgulayan ADÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, “Üniversitemiz ve Aydin Adli Yargi Ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Baskanligi arasinda imzalanan is birligi protokolü kapsaminda gerçeklesen kisisel gelisim seminerleri ile yapilan bilgi paylasimlari çok degerli. Toplum düzenine katki saglayacak her türlü is birligi çalismasina haziriz” dedi.

ADÜSEM tarafindan Aydin Adliyesinde görevli olan hakim ve savci adaylarina yönelik olarak düzenlenen kisisel gelisim egitimlerini gerçeklestiren ögretim üyeleri görüslerini paylasarak, katki vermekten dolayi memnuniyet içerisinde olduklarini ifade ettiler.

Egitimlerde; Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Ögretim Üyesi Mehmet Sakiroglu ‘Öfke Kontrolü’, Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler ve Reklamcilik Bölüm Baskani Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt ‘Protokol Kurallari’, Iletisim Fakültesi Halkla Iliskiler Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Asli Icil Tuncer ‘Etkili Iletisim Teknikleri’, Egitim Fakültesi Türkçe Egitimi Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Bilge Bagci Ayranci ‘Etkili Yazim ve Hizli Okuma Teknikleri’, Iletisim Fakültesi Medya Çalismalari Anabilim Dali Ögretim Üyesi Dr. Hicabi Arslan ise ‘Medya Okur Yazarligi’ konularinda seminer verdi.

Toplanti, ADÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin’in ögretim üyelerine Tesekkür Belgesi ve çiçek takdim etmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA