Yeniden Üretime Baslayacak Fabrika 500 Kisiyi Istihdam Edecek

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Bilecik’te yeniden faaliyete giren bir tekstil fabrikasinin 100’ü ilçelerinden olmak üzere 500 kisiyi istihdam edecegini belirtti.

Yeniden Üretime Baslayacak Fabrika 500 Kisiyi Istihdam Edecek
Baskan Sahin, Bilecik 2. Organize Bölgesinde bulunan ve bir süre ara veren bir gömlek fabrikasini ziyaret etti. Fabrikanin yeni sahibi olan holdingin Yönetim Kurulu üyesi ve Fabrika Müdürü Kenan Kaya ile görüsen Baskan Sahin, Bilecik’te faaliyet gösteren fabrikanin yüzlerce kisiye is imkani sunacagini, bununla birlikte fabrikada hizli bir yenileme ve makine montaj çalismalarinin devam ettigini söyledi.

500 kisilik is istihdaminin 100 kisinin ilçelerinden karsilanacagini anlatan Baskan Sahin, "Özellikle tekstil konusunda deneyimli çalisanlari istihdam edilecegi duyuran fabrikamizda çalismak isteyen hemserilerimiz belediyemizde müracaat formu doldurulacak. Müracaatçilar fabrikamiza belediyemiz tarafindan topluca götürülecek" dedi.

Baskan Münür Sahin, ziyarette Kenan Kaya’ya ilgisi ve Osmaneli’ne destekleri için tesekkür ederek, Lefke Bezi ve yöresel ürünlerden olusan seti hediye etti.
Kaynak: İHA