Sulama Kanalinda Temizlikler Tamamlandi

MASKI Genel Müdürlügü, Manisa Merkez’de Devlet Su Isleri (DSI)’ne ait sulama kanalinda 8 kilometrelik temizlik çalismasini tamamladi. Sulama mevsimi öncesinde tamamlanan bu çalisma ile çiftçilerin ve vatandaslarin magduriyet yasamasinin önüne geçildi.

Sulama Kanalinda Temizlikler Tamamlandi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde dere ve kanallardan kaynakli su taskinlarina önlem almak için temizlik çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri, Ahmetli Belediyesi, Turgutlu ve Mesir Sulama Birlik Baskanliklarindan gelen talepler dogrultusunda bag sulama mevsiminde taskin yasanmamasi ve vatandaslarin magdur olmamasi adina DSI’ye ait sulama kanalinda 8 kilometrelik temizlik çalismasini tamamladi.

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün Manisa’yi daha yasanilabilir bir kent haline getirme hedefleri dogrultusunda hareket ettiklerini belirtti.

Çevik, “Ilimizde yer alan verimli üzüm baglarimizda sulama mevsimi baslamak üzere. Ahmetli Belediyesi, Turgutlu ve Mesir Sulama Birlik Baskanliklarindan gelen talepleri dikkate alarak, DSI’ye ait sulama kanalinda 8 kilometre temizlik islemi gerçeklestirdik. Bu süreçte hem çiftçilerimizin hem de sulama kanali yakininda yasayan vatandaslarimizin magduriyet yasamamasi bizim için çok önemlidir. MASKI olarak her daim çiftçimizin ve vatandasimizin yaninda olmaya devam edecegiz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA