Kirsehir Valisi Akin, Çiçekdagi Ilçesinde Muhtarlari Dinledi

Kirsehir Valisi Ibrahim Akin, Çiçekdagi ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarini dinledi.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, ilçede muhtarlarin katilimiyla düzenlenen toplantida konusan Akin, köylere götürülen hizmette önceliklerinin yol ve içme suyunda iyilestirme yapmak oldugunu ifade etti.

Vatandas ile devlet arasindaki baglantiyi kuran muhtarlarin köyleri ile ilgili talep ve sorunlarini dinleyeceklerini belirten Vali Akin, söyle devam etti:

"Çiçekdagi ilçemizde yürütülen yatirimlari yakindan takip ediyoruz. Muhtarlarimiz da bizlere hem sorumlu olduklari köylerin hem vatandaslarin sorunlarini iletecekler. KÖYDES projesi kapsaminda ilimize gelen ödenegi öncelik sirasina göre Il Özel Idaremiz araciligiyla en verimli sekilde hizmete dönüstürüyoruz. Köylerimizin genel sorunlari olan yol yapimi ve içme suyu iyilestirme çalistirmalarini öncelik olarak kabul ediyoruz."

Köylerde yasayanlarin sorunlarini muhtarlarla is birliginde tespit ettiklerini vurgulayan Akin, "Imkanlar dahilinde çözüme kavusturuyoruz. Yol, su, kanalizasyon çalismalarinin en kisa sürede tamamlanmasi için çaba sarf ediyoruz. Muhtarlardan istedigimiz bir baska konu da asi konusunda vatandaslarimiza hatirlatmalarda bulunmalaridir. Salgin tehdidi henüz geçmis degil, salginla mücadelemiz ayni kararlilikla devam ediyor. Köylülerimizi asi olmaya davet edelim." ifadelerini kullandi.

Vali Akin, toplantinin ardindan Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ile Çiçekdagi Belediyesi tarafindan ilk ve ortaokul ögrencilerine yönelik düzenlenen Mahalleler Arasi Futbol Turnuvasi'nda dereceye girerek basari saglayan genç sporculara kupalarini verdi.

Akin, sehit ailelerini ve esnafi da ziyaret etti.

Kaynak: AA