Kiraz Ilçesinde 5 Bin Metrekarelik Çok Amaçli Pazar Yeri Törenle Hizmete Açildi

Izmir'in Kiraz ilçesinde belediye tarafindan yapilan 5 bin metrekarelik çok amaçli pazar yeri törenle hizmete açildi.

Istiklal Mahallesi Sabit Arli Caddesi üzerinde yapimi tamamlanan ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Baki Yazan'in 17 yasinda geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybeden oglu Cem Yazan'in isminin verildigi "Kiraz Belediyesi Cem Yazan Çok Amaçli Pazar Yeri"nin açilisi için tören düzenlendi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Bilal Uçar, törende yaptigi konusmada, yeni pazar yerinin yapiminda emegi geçenlere tesekkür ederek, Kiraz Belediye Baskani Saliha Özçinar ile daha güzel hizmetler yapacaklarini söyledi.

Uçar, AK Parti olarak 20 yildan beri bu ülkeye hizmet ettiklerini belirterek, "Türkiye bölgesinde lider ülke haline geldi. Son 1,5 yilda hepinizin malumu bir musibetle karsi karsiya kaldik. Ama tünelin ucu göründü. Eskisi gibi birbirimizle oturup hasbihal edecegiz. Daha çok çalisacagiz. Biz cumhur ittifaki olan MHP ile uyum içinde vatandasimizin bekledigi hizmetler için vatandaslarimizin isteklerini nasil yerine getirebiliriz diyerek çalisiyoruz." dedi.

Kiraz Belediye Baskani Saliha Özçinar da Kiraz Belediyesi Cem Yazan Çok Amaçli Pazar Yeri'ni hizmete kazandirdiklarina dikkati çekerek, "Pazar yerinde tezgah açan arkadaslarimiz biraz sikinti çektiler, hepsinden helallik istiyorum, sabirla beklediler. En güzel yerde en güzel sekilde onlara hizmet verecegiz. Kiraz'daki ve civar ilçelerdeki esnaflara hayirli olsun. Emegi geçen eli degen herkesten Allah razi olsun. Yakin zamanda meclis üyemizin oglunu kaybetmistik. Cem kardesimizi, buraya ismini verdik. Allah gani gani rahmet eylesin. Uzun yillar her gördügümüzde burada adini yasatalim." diye konustu.

Özçinar, ilçe sakinlerine yakin zamanda çok daha güzel müjdeler verecegini sözlerine ekledi.

Konusmalarin ardindan Kaymakam Batu Sarioglu, Uçar, Özçinar ve belediye meclis üyeleri, pazar yerinin açilisini gerçeklestirdi.

Kaynak: AA