Akdagmadeni Tüm Cadde Ve Sokaklariyla Örnek Gösterilecek

Akdagmadeni Belediyesi tarafindan baslatilan ve ilçede en kapsamli çalismalardan biri olan Istiklal Caddesi düzenleme projesinde sona yaklasildi.

Akdagmadeni Tüm Cadde Ve Sokaklariyla Örnek Gösterilecek
Çalismalarin hizlandigi projede sürekli olarak sahada çalismalari yerinde inceleyen Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin açiklamada “Çalismalarin hizlandigi projemizde alt yapi eksikliklerini giderirken yagmur suyu, kanalizasyon, içme suyu hatlarinda detayli çalismalar yürüttük. Ayrica dogalgaz, fiber optik internet altyapisi, elektrik hatlariyla ilgili çalismalari da organize bir sekilde tamamladik. Çöp konteynerini yer altina alirken, modern bir sehre yakisir kaldirim düzenlemelerimizi de tamamliyoruz. Ilçemize yakisir cadde ve sokaklarimizi isil isil aydinlatacak yeni sokak aydinlatma direklerimizin montaji da devam etmektedir. Sicak asfaltla bulusturmaya basladigimiz caddemizde araç otopark alanlari, yaya ve engelli vatandaslarimiza öncelik taniyacak yol çizgi çalismamizda asfalt çalismasindan sonra tamamlanacaktir” dedi.

Çarsi merkezinde kent estetigine uygun otobüs bekleme duraklarini da yenilediklerini söyleyerek “Yine cadde boyunca güzel ve etkili dokunuslarla çevre düzenlemeleri de yaparak kisa süre içerisinde projemizi tamamlayip siz degerli halkimizin hizmetine sunacagiz. çiktigimiz yolda, gecemizi, gündüzümüzü çalisarak, emek vererek, deger üreterek geçiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA