Ümraniye'de Yangin Faciasinda Korkunç Gerçek Ortaya Çikti

Ümraniye’de içerisinde anne ve 5 yasindaki çocugun bulundugu evde çikan yangin ile ilgili korkunç detaylar ortaya çikti. Esiyle bosanma asamasinda oldugu ögrenilen Mehmet G.’nin esini evde öldürdügü ve çocugunu da yaraladigi, daha sonra kendisini FSM Köprüsünden asagi atarak intihar ettigi ögrenildi.

Ümraniye'de Yangin Faciasinda Korkunç Gerçek Ortaya Çikti
Olay, Ümraniye Armaganevler Mahallesi Narli Sokakta saat 12.00 siralarinda yasandi. 5 katli apartmanin 2. katinda bulunan dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Içerisinde Arzurahman Güney ile 5 yasindaki oglu Kerem Güney’in bulundugu evden yangin nedeniyle duman çevreye yayildi. Çevre sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Yangin sonrasi evin içerisinde yapilan arastirmada 5 yasindaki Kerem’in agir yarali oldugu görülürken anne Arzurahman Güney’in agir yarali oldugu görüldü.

5 yasindaki çocuga olay yerinde itfaiye tarafindan kalp masaji ve suni teneffüs yapildi. Küçük Kerem ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Anne Rahman Güney yapilan tüm müdahaleye ragmen hayatini kaybederken çocugun yogun bakim ünitesinde yasam mücadelesini sürdürdügü ögrenildi.

Öte yandan olayin yangin degil cinayet oldugu ortaya çikti. Iddiaya göre Mehmet Güney, bosanma asamasindaki esi Arzurahman Güney ile sabah saatlerinde evde tartisti. Tartisma sirasinda Mehmet Güney esini öldürdü çocugunu da agir yaraladi. Evin kapilarini kilitleyip disari çikan sahsin eski is yerini arayarak “Karimla çocugumu öldürdüm, köprüden kendimi atmaya gidiyorum” dedigi ögrenildi. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden kendisini atarak intihar etti. Ayrica sahsin esini öldürdükten sonra evde yangin çikararak olaya yangin süsü vermeye çalismis olabilecegi ihtimalleri üzerinde de duruluyor.
Kaynak: İHA