Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak'ta Saglik Hizmetinde Kalite Artacak'

Kavak Devlet Hastanesi yeni yaptirilan binasinda hizmet vermeye basladi. Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, “ AK Parti yatirimlari ile ilçemiz büyük bir degisim yasiyor” dedi.

Saricaoglu Açiklamasi 'Kavak'ta Saglik Hizmetinde Kalite Artacak'
Samsun’un Kavak ilçesinin planli ve istikrarli bir büyüme süreci yasadigini belirten Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, Soguksu Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan üzerine yaptirilan yeni Devlet Hastanesi binasi ile ilçenin önemli bir ihtiyacinin giderildigini söyledi.

Saricaoglu, Devlet Hastanesi’nin yeni binasinin hizmete girmesi nedeniyle yaptigi açiklamada, “Her türlü modern donatiya sahip olarak hizmete giren hastanemiz saglik hizmetlerinin halkimiza daha kaliteli ulasmasini saglayacak “ diye konustu.

Baskan Saricaoglu, Kavak’in özel sektör ve kamu yatirimlari ile son yillarda çikis yasayan bir ilçe oldugunu ifade etti.

Saricaoglu, Devlet Hastanesi yaninda yüzlerce kisinin istihdam edilecegi kampüs cezaevi ve 250 yatak kapasiteli yeni KYK Yurdu’nun da yil içinde açilacagi müjdesini verdi. Baskan Saricaoglu, ayrica Cumhurbaskani Erdogan tarafindan 5. Bölge tesvik kapsamina alinan ilçenin Samsun’un sanayi bölgesi olma yolunda ilerledigini kaydetti.

Son yillarda özel sektör ve kamu yatirimlari ile bir atilim yasayan ilçenin istikrarli bir gelisim gösterdigini anlatan Baskan Saricaoglu, “AK Parti belediyecilik anlayisi ile bulusan ilçemiz hizla degisim yasamaya basladi.

Bugün artik gerek Belediyemizin gelistirdigi projeler ve gerekse AK Parti Iktidarlarinin sagladigi yatirimlarla modern bir kent olma yolunda ilerliyoruz” seklinde konustu.

Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, Kavak’in Soguksu Mahallesi’nde yapimi tamamlanarak hizmete giren yeni Kavak Devlet Hastanesi’nin de ilçe gelisimine güç katacagini ifade etti.

Saricaoglu, “Yeni Devlet Hastanemiz 3 ameliyathane, 8 yatakli diyaliz ünitesi, 14 poliklinik odasi, 5 dis ünitesi ve 3 dogum ünitesi, 70 kisilik konferans salonu ve 100 araçlik otoparki ve helikopter pisti ile saglik hizmetlerinin halkimiza daha kaliteli ulasmasini saglayacaktir. Hizmetin ilçemize kazandirilmasinda emegi bulunan Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a eski Saglik Bakanimiz Ahmet Demircan’a, AK Parti Genel Baskan Yardimcimiz Çigdem Karaaslan’a, milletvekillerimize, AK Parti Il Baskanimiza, ilçe baskanlarimiza ve partimizin çesitli kademelerinde görev yapan herkese çok tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA