(ÖZEL) 'Komsularima Gidiyorum' Diyerek Evden Çikan Iki Çocuk Annesi Kadin Sirra Kadem Basti

Antalya’nin Kepez ilçesinde iki gün önce evden çikarak, “Komsularima gidecegim” diyen evli ve iki çocuk annesi kadin adeta sirra kadem basarak ortadan kayboldu. Esini her yerde arayan gözü yasli genç adam ise su ana kadar bir ize rastlayamadi. Annelerini soran iki küçük kiz ise babalari tarafindan, "Anneniz gelecek, geliyor. Hastanede bulunuyor" diyerek teselli ediliyor.

(ÖZEL) 'Komsularima Gidiyorum' Diyerek Evden Çikan Iki Çocuk Annesi Kadin Sirra Kadem Basti
Olay, Kepez ilçesi Altinova Mahallesi 38 sokak üzerinde Cumartesi günü yasandi. Sokak üzerinde bulunan sitede esi Bilal Çatma (28) çocuklari Meryem Su (6) ve Irem Su (5) ile birlikte yasayan Selcan Çatma (27) aksam saat 21.00 sularinda “Komsularima gidiyorum” diyerek evden çikti. Esinin geç saatlere kadar eve dönmemesi üzerine durumdan süphelenen Bilal Çatma, telefonunu aradi. Esinin telefonunun kapali oldugunu gördü.

Esinin hayatindan endise eden genç adam, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelerek kadinin esinden ve yakinlarindan bilgi alan polis ekipleri, arama çalismasi baslatti. Diger taraftan iki küçük kizin annelerinin ortadan kaybolmasinin ardindan üzüntülü olduklari görüldü.

Baba Bilal Çatma kizlarini, “Anneniz geliyor, gelecek, hastanede” teselli ettigi ögrenildi. Kizlar annelerine, “Anne çabuk gel. Anne seni çok özledim" diyerek seslenmesi adeta yürekleri burktu.

"Çocuklarimi sürekli gelecek, geliyor ve hastanede diye teselli ediyoruz"

Esim komsuya gidiyorum diye gitti. Bir daha geri dönmedi. Durumundan süpheleniyorum. Kaçirildigini düsünüyorum. Aramizda ciddi bir sorun yoktu. Bir an önce bulunmasini istiyorum. Onu bekliyoruz. Çocuklarim ile özledik. Cumartesi aksam gitti. 2 gündür haber alamiyoruz. Çocuklarimi sürekli gelecek, geliyor ve hastanede diye teselli ediyoruz. Çocuklar annem ne zaman gelecek, annem bize saka yapti. Bizden saklandi diyorlar. Kendi gitti ise çiksin gelsin. Sag salim geri dönmesini istiyorum. Yeter ki gelsin. Her seyi oturup konusuruz. Ben su an çocuklarim için hayatta duruyorum” diye konustu.



"Asagi inip gelecegim diyerek çikti"

Genç kadinin kayinvalidesi Güllü Çatma ise, “Kendisini çok seviyoruz. Iki çocugu var. Kendisi görüyorsa arasin konusalim. Nerede ise çiksin gelsin. Asagi inip gelecegim diyerek çikti. Çocuklari durmadan nereden diye soruyor. Çocuklara hastanede iyilesecek gelecek diyoruz. Her yere basvuru yaptik. Bulunmasini istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA