Hazirani 'Çevre Ayi' Olarak Kutlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye'den Farkindalik Etkinlikleri

Fabrika Genel Müdürü ve Üst Yöneticisi Toshihiko Kudo: 'Yarinlarimiza bugün alacagimiz önlemlerle daha saglikli dünya birakmak, hepimizin sorumlulugudur'.

Hazirani "çevre ayi" olarak kutlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya'da bir dizi etkinlik düzenledi.

Fabrikadan yapilan açiklamaya göre, sirket, çevre bilincini tesvik etmeye yönelik izledigi küresel planlarini tüm dünyaya yansitmanin yani sira fabrikalarinda "çevre ayi" olarak kabul edilen hazirandaki etkinlik ve seminerlerle bu bilincin artirilmasina dikkati çekti.

Bu kapsamda çevre bilincinin artirilmasi hedefiyle sirket tarafindan çocuklara boyama seti ve resim defteri ile 2 bin bez çanta ve bilgilendirme brosürü dagitildi.

Ayrica Sapanca Gölü'nde atiklari toplayip ayristirarak çevre temizlik etkinligi gerçeklestiren Türkiye ekibi, "Azalt, Tekrar Kullan, Geri Kazan" ilkesini gelecek nesillere aktarabilmek için farkindalik olusturdu. Yine çalisanlar için Acil Durum Yönetimi Baskanligi is birliginde çevre egitimleri verildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Fabrika Genel Müdürü ve Üst Yöneticisi Toshihiko Kudo, "Yarinlarimiza bugün alacagimiz önlemlerle daha saglikli dünya birakmak, hepimizin sorumlulugudur. Gelecek nesillerimiz için gelin hep birlikte adim atalim. Içinde bulundugumuz çevre sorunlarina karsi herkesi dogayi daha fazla korumaya davet ediyorum." ifadelerini kullandi.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, çevre ayi boyunca, 2050 çevre hedefleri dogrultusunda, biyoçesitliligin ve dogal kaynaklarin korunmasi, çevresel egitimler ve aktiviteler ile çevre bilincinin artirilarak sürdürülebilir bir gelecek olusturulmasi için atilimlarina devam etmek istiyor.
Kaynak: AA