Beylikdüzü'nde Dairede Cansiz Bedenleri Bulunan Anne Ve Oglunun Cenazeleri Evden Çikarildi

Beylikdüzü’nde bir apartman dairesinde ölü bulunan yasli kadin ve oglunun cansiz bedenleri cenaze araci ile Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Asilsiz çikan “Bomba düzenegi var yaklasmayin” notu nedeniyle bosaltilan iki apartman olay yeri inceleme çalismasini ardindan tekrar bina sakinlerine birakildi.

Beylikdüzü'nde Dairede Cansiz Bedenleri Bulunan Anne Ve Oglunun Cenazeleri Evden Çikarildi
Olay saat 21.00 siralarinda Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvari üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelmisti. Edinilen bilgiye göre 3 katli binanin ikinci katindaki dairenin odalarinda M.E. (60) ve E.E (40) isimli anne ve oglunun cansiz bedenleri bulunmustu. Dairenin odasinda yazan “Bomba düzenegi var yaklasmayin” yazisi nedeniyle iki apartman bosaltilmisti.

Bunun üzerine polis ekipleri caddeyi güvenlik gerekçesi ile kapatmisti. Bomba imha ekiplerinin arastirmasi sonucunda da adreste her hangi bir düzenek bulunamamisti.

Dairede ise her hangi bir düzenek bulunamadi

Yapilan olay yeri inceleme çalismasinin ardindan E.E ve M.E. ‘nin cansiz bedenleri cenaze araci ile Adli Tip Kurumunun morguna kaldirildi. Asilsiz ihbar nedeniyle bosaltilan iki bina olay yeri inceleme çalismasinin ardindan apartman sakinlerine birakildi. Olayla ilgili idari tahkikatin devam ettigi ögrenildi.

(Davut Has - Mehmet Furkan Dogan/IHA)
Kaynak: İHA