Sulama Kavgasinda Ölen Baba Ve 2 Oglu Yan Yana Defnedildi

Sanliurfa’nin Suruç ilçesinde akrabalar arasinda arazi sulama nedeniyle çikan kavgada ölen baba ile 2 oglu gözyaslari arasinda yan yana defnedildi.

Sulama Kavgasinda Ölen Baba Ve 2 Oglu Yan Yana Defnedildi


Edinilen bilgiye göre kavga, gece saatlerinde Sanliurfa’nin Suruç ilçesine bagli kirsal Akören Mahallesi Yalnizdam Sokak’ta yasandi. Iddiaya göre, dün gündüz vakti Gülek ailesinin sulamada kullandigi su tarladan yola tasti. Gök ailesi de bugday biçmek için biçerdöveri yoldan geçirirken çamura saplandi. Yasanan olay nedeniyle Gök ve Gülek ailesinin bireyleri tartisti. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüstü. Kavgada her iki taraftan da 2 kisi hafif sekilde yaralandi.

Kavga gece devam etti

Gece yeniden çikan kavgada 10 kisi yaralandi. Olay yerine giden ambulanslarla Suruç ve Sanliurfa merkezdeki hastanelere kaldirilan baba Kavas Gök ile oglu Halil Gök hayatini kaybetti. Hastanede tedavi edilen bir diger oglu Mustafa Gök ile karsi taraftan Resat Gülek de sabah saatlerinde hayatini kaybedince ölü sayisi 4’e yükseldi.

Babalar Günü’nde çocuklariyla yan yana defnedildi

Kavgada hayatini kaybeden baba Kavas Gök, çocuklari Mustafa ve Halil Gök ile birlikte yan yana defnedildi. Yalnizdam Sokak’taki cenazeye ölenlerin yakinlari katildi.

Baba ve 2 oglu gözyaslari içerisinde defnedildi.

Kavgayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA