Pinar Kaynak Cinayetinin Tutuklulari Güvenlik Nedeniyle Farkli Illere Nakledildi

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çukurçayir Mahallesi’nde 15 Agustos 2017’de bir çocuk annesi 24 yasindaki Pinar Kaynak’in öldürülmesinden sorumlu olduklari süphesiyle tutuklanan süpheliler bulunduklari cezaevinden farkli illerdeki cezaevlerine nakledildiler.

Trabzon Il Jandarma Komutanligi ile Ortahisar Ilçe Jandarma Komutanligi Asayis ekipleri faili meçhul olarak kalan Pinar Kaynak cinayetini mayis ayinda aydinlatmis, Pinar Kaynak’in üzerinden alinan sperm örnegiyle Mustafa G.’den alinan örneklerin uyustugunu tespit etmis ve Mustafa G. ile birlikte Necati P.’yi yakalayarak gözaltina almisti.

Cinayeti isledigi süphesiyle gözaltina alinan Mustafa G. ve Necati P., çelik yelek giydirilerek yüksek güvenlik altinda Trabzon Adliyesi’ne sevk edilmis, çikarildiklari mahkemede tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na gönderilmisti.

Yargilanmalarina henüz baslanmayan tutuklu saniklar, güvenlik gerekçesiyle farkli illerdeki cezaevlerine gönderildi. Trabzon’da tutuklu bulunan Mustafa G. Batman M Tipi Ceza Infaz Kurumu’na, Necati P. ise Igdir S Tipi Kapali Ve Açik Ceza Infaz Kurumu’na nakledildi.
Kaynak: İHA