Kaymakam Türkmen Vatandaslarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Diyarbakir’in Bismil Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Hamza Türkmen, kirsal mahallelerdeki vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Kaymakam Türkmen Vatandaslarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
Kaymakam Türkmen’e kirsal mahalle ziyareti sirasinda esi Pinar Türkmen, Belediye Baskan Yardimcisi Ridvan Akyol, Bismil Jandarma Karakol Komutani Ismail Sert, Ilçe Milli Egitim Müdürü Cafer Gülseven ve mahalle muhtari Murat Fidan eslik etti. Kirsal mahalle ziyaretleri kapsaminda özelikle köydeki bayanlarla de esi Pinar Türkmen ile birlikte görüsen Kaymakam Türkmen, kadinlarin sorun, istek ve önerileri özel dinledi.

"Her mahallemize özel is plani yapiyoruz"

Ziyaret ettigi kirsal mahallelerin mera alanlari, okul, köy içi yollari, su sorunu, kadin taziye evi, çocuk parki ve kiz kuran kursu çalismalari konusunda halkin taleplerini dinleyen Kaymakam Türkmen, "Bizim için gittigimiz her mahallenin ayri bir yeri var. Her mahallemizin ayri sorunlari oldugu için her mahallemize özel is plani yapiyoruz. Bu kapsaminda çalismalarimiza basliyoruz" dedi.



"Bismil’i birlikte yönetecegiz"

Mahalle ziyaretlerinde vatandaslarin talep ve önerileri dogrultusunda hizmet vereceklerini ifade eden Kaymakam Türkmen, "Bugün Kurudere Mahalle’sinde yasayan vatandaslarimizin taleplerini dinledik ve isteklerini yerinde inceleme firsati bulduk. Belediyemizden istenen talep ve çalismalari programimiza aldik. Daha güzel bir Bismil için ortak akil ve is birligiyle, gönül birligiyle hep beraber çalisacagiz. Zira biz Bismilli birlikte yönetiyoruz. Bu anlayisla vatandaslarimizi ziyaret ederek onlari dinliyor, hizmetlerimizi çözüm odakli hale getiriyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA