Ayvalik'ta Polisten Fuhus Operasyonu

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Ilçe Emniyet Müdürlügü bünyesindeki Asayis Büro Amirligi ekipleri bir masaj salonunda fuhus yapildigini tespit ederek gerçeklestirdikleri operasyonda biri yabanci uyruklu olmak üzere 3 kadina zorla fuhus yaptirdigi ögrenilen 2 kisiyi kiskivrak yakaladi.

Ayvalik'ta Polisten Fuhus Operasyonu
Edinilen bilgiye göre; Ayvalik Ilçe Emniyet Müdürlügü bünyesindeki ekiplerin operasyonunda ilçe merkezindeki masaj salonu ruhsati olan isyerinde fuhus yaptirildigini belirledi. Harekete geçen polis ekipleri; Moldavya uyruklu E.S (34) ile K.S (46) ve N.Y. (37) isimli kadinlarla, bu kadinlara zorla fuhus yaptirdiklari öne sürülen H.T. (60) ve S.U.’yu (42) kiskivrak yakaladi.

Operasyonda 1 adet ruhsatsiz tabanca, 5 adet 9 mm fisek, çok sayida cinsel gücü arttirici hap ve fuhus yoluyla kazanilmis 5 bin lira nakit para ele geçirildi.

Masaj salonunu mühürleyen ekipler, zorla fuhus yaptirilan üç kadini ifadelerinin ardindan serbest birakti. Kadinlarin devletin bünyesindeki bir siginma evine yerlestirilmesi beklenirken, 3 kadina zorla fuhus yaptirdiklari anlasilan H.T ile S.U. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pandemi tedbirlerini hiçe sayan Covid19 tehlikesini dikkate almayan fuhus çetesinin Ayvalik Polisi’nin basarili operasyonuyla çökertilmesi vatandaslarca memnuniyetle karsilanirken, Moldavya uyruklu kadinin ise sinir disi edilecegi ögrenildi.

Ayrica fuhus yapilan isyerinin sahibine de yüklü miktarda Covid19 tedbirlerine uymamaktan idari para cezasi kesilecegi de gelen bilgiler arasinda

(Suat Salgin/ IHA)
Kaynak: İHA